sunnuntai 10. elokuuta 2014

Haluaisitteko huulirasvanne kahvilla vai teellä?

Naturisimon kesäpaketissa tuli mukana Hurraw!-merkkinen huulirasva, josta aurinkovoidekatsauksessa taannoin kirjoitinkin. Huulivoide oli sen verran ihanan tuoksuinen ja vaikutti muutenkin kohtuullisen pätevältä, jotta merkkiin oli pakko tutustua lähemminkin.


Hurraw! on amerikkalainen yhtiö, joka valmistaa vegaanisia ja luomutuotantoon pohjautuvia huulirasvoja. Makuvaihtoehtoja merkin kotisivuilta löytyy tällä hetkellä näköjään 22 ja mukana on sellaisiakin erikoisuuksia kuin Earl Grey ja vihreä tee.

Juuri Earl Grey aiheutti minussa sen verran kiinnostusta ja ihmetystä, että pakkohan sitä oli koittaa. My Purella oli (ja on näköjään vieläkin) juuri sopivasti tarjous menossa, joten tilasin itselleni muutaman huulirasvan kokeiluun. Teen lisäksi valikoin kahvin, kookoksen ja lakritsinmakuisen huulirasvan kokeiltavaksi.


Näistä on kyllä pakko sanoa, että maut ovat juuri tasan sitä, mitä purkin kyljessä lukee! Varsinkin lakritsi on lähes syötävän herkullinen ja kahvikin aika ihanaa (vaikka en kahvia muuten edes juo...)

Kookoksessa on sen sijaan vähän sellainen puumainen sivumaku, mutta se saattaa kookokseen kuulua muutenkin. Earl Greytä käyttäessä tekee tosissaan mieli mennä laittamaan vedenkeitin päälle, on se maku vaan niin lähellä esikuvaansa. Se on sitten eri juttu, viitsiikö bergamotintuoksuista huulirasvaa käyttää koko aikaa... Maku on nimittäin yllättävän makea.

Earl Greyn INCI

Kosteutustehot huulirasvoilla ovat ihan kohtuulliset. Toki pysyvyys ei taaskaan ole ihan vaseliinipohjaisten tuotteiden luokkaa, mutta ovat nämä muuten aika ihania. Koostumus putkilossa pysyy hyvänä ja kiinteänä myös hellekelillä, joten näitä voinee kuljetella aika huoletta myös mukana.

Taisin juuri löytää uudet suosikkihuulirasvani! Nyt voisi vielä kokeilla limeä ja appelsiinia ja kirsikkaa ja minttua ja ja ja...

Mikä on teidän suosikkimakunne huulirasvoissa/muissa huulituotteissa? Onko joku maku, jota ylipäätään haluaisitte huulirasvassa ehdottomasti kokeilla?

7 kommenttia:

  1. Sain mun ekan Hurraw'n muutama päivä sitten Lovelula-boksista! Se on tosin vähän tylsästi sitruunan makuinen, mutta silti tosi ihana! Tykkään mausta ja koostumuksesta tosi paljon! Oi että, oispa tullu joku tommonen harvinaisempi maku kuin vaikkapa laku! Näitä kyl tosiaan tekis mieli hamstrata lisää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.S. Enpäs ookaan kuullu tosta My Pure-kaupasta. Heti sinne tutkimaan :D!

      Poista
    2. Hurraw!'heihin (heh, mikä sana, oinko tuo edes suomea?) syntyy kyllä himo. Yritän hillitä itseäni niiden suhteen, en ehkä tarvitse kymmentä huulirasvaa käyttöön samaan aikaan. Maut ovat kyllä tosi kivoja tässä merkissä.

      Tämä ainoa MyPuren tilaus sujui ainakin minulta ihan hyvin. Sieltä sai myös Madaraa alennuksesta ihan kivoilla hinnoilla. Myös se DD-voide päätyi nyt sitten minulle, kun kerta halvalla sai...

      Poista
    3. Mullakin on niin monia huulirasvoja, että oksat pois! Jotenkin niitä vaan kertyy...

      Oi kiitos Madara-vinkistä. Pidän putiikin aleja silmällä. Ootko ehtiny koklata DD:tä vielä?

      Poista
    4. No en... Tuolla se on vielä muiden kanssa kasassa. Mutta oli se tosi hyvän tuoksuista!

      Poista
  2. Nyt kiinnostaisi kuulla, onko esim. tuo kahvinmakuinen tehty kahvivoista, vai onko maku keinotekoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvinmakuisesta sanotaan firman sivuilla, että maku tulisi kahvipapu-uutteesta ja kaakaopavusta. INCIstä löytyy kaakaovoita, kahvipavun öljyä, mutta myös "luomuaromeja", mitä ne sitten ikinä ovatkaan. Lakritsinmakuisen huulirasvan aromi perustuu sitten taas vain anisöljyyn.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...