lauantai 30. toukokuuta 2015

Mitä kuuluu pannutushaasteelle?

Hyppäsin maaliskuussa mukaan meikkituotteiden pannutushaasteeseen, jossa on tarkoitus käyttää loppuun tietty määrä meikkituotteita. Valitsin omista varastoistani 10 tuotetta, jotka joko haluaisin nurkista pois tai jotka muuten jäisivät vähälle käytölle.


Olen ollut haasteelle kohtalaisen uskollinen, koska lähes kaikki haastetuotteet ovat olleet käytössä maaliskuusta lähtien lähes päivittäin. Toisista on tullut suosikkeja ja toisiin olen vähitellen jo kyllästymässä. Haastetuotteiden alkuperäisen tilan voi käydä tsekkaamassa aloituspostauksesta.Valitsemistani tuotteista olen ehkä suurimmalla raivolla käyttänyt IsaDoran Nude Essentials-palettia. Melkein pidin pienet bileet, kun sain vihdoin pohjan näkymään tuossa yhdessä luomivärinapissa. Paletilla saa aikaan tosiaankin neutraaleja meikkejä. Edelleenkin olen sitä mieltä, että pigmenttisyys tässä paletissa on jopa keskitason alapuolella. Ero on erittäin selkeä, kun tämän äärestä hairahtaa muihin tuotteisiin. En siis jää suremaan paletin perään kun se joskus ehkä loppuu.

Too Facedin kolmikon poskipuna on ollut ahkerassa käytössä ja siinä tuskin käytön jäljet näkyy... Saa nähdä minä vuonna saan tämän käytettyä loppuun. Kahta luomiväriä olen käyttänyt laiskemmin. Shiron Zero on ollut muutamaan kertaan käytössä ja sen kulumista ei juurikaan huomaa. Tekemistä siis piisaa näissä vielä!


Haasteen myötä varjostukset ovat tulleet osaksi meikkirutiiniani ihan uudella tavalla. Syynä siihen on tuo Lumenen aurinkopuuteri, joka todellakin on tarpeeksi hailakkaa vaalealle iholleni. Puuterissa on ihan kiva kuoppa, joskin tämänkin kuluminen on yllättävän hidasta. Vielä tuskaisempaa on Lumenen hohdepuuterin kuluminen. Siinä näkyy sentään käytön merkkejä, jos oikein tarkkaan katsoo. Karu totuus taitaa kuitenkin olla, että puuterin reunasta on lohjennut enemmän tuotetta putoamisen seurauksena, kuin mitä olen tätä oikeasti käyttänyt.


Too Facedin poskipunan kaverina olen käyttänyt IsaDoran voidemaista poskipunapuikkoa ja tämä on ihan huippuhyvä tuote! Poskipunan pysyvyyteen saa ihan eri lailla pitoa, kun laittaa tätä alle. Onneksi samaa tuotetta on minulla vielä toinenkin tuubi ja vastaavia tuotteita löytyy muitakin, joihin voi siirtyä poskipunan loputtua. Puikko on ihan mukavasti käytössä jo kulunut.

LilyLolon huulipuna on näistä varmasti törkyisimmässä kunnossa. Huulipuna näyttää puoliksi sulaneelta ja se on jo kerran katkennut juurestaan. Huulipuna onneksi loppuu varmasti ensimmäisenä, enkä jää sen perään suremaan.

Lumenen pohjustaja ei sen sijaan tunnu kuluvan millään, koska en muista sitä ikinä käyttää! Taas ryhdistäytymisen paikka.


Voidemaisen poskipunan lisäksi olen ihastunut Pixin peiteväriin, joka on tosi hyvä silmänalusille. Peitevoide tulee takuulla käytettyä loppuun, oli haastetta tai ei. Sen lisäksi IsaDoran Shadow Liner on osoittautunut yllättävän käteväksi. Rajauskynää voi myös teroittaa, mutta noin tylpässä muodossaankin tällä saa ihan hyvin ohutta rajausta aikaiseksi.

Ehkä näistä kaikista siis ennen pitkää pääsee eroon. Kuinka teidän haasteenne sujuvat?

10 kommenttia:

 1. En voi kuin ihailla tätä päättäväisyyttä, multa ei onnistuis koskaan tällainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitoksia. On tässä varmaan myös 50 % ihan laiskuutta. Kätevää kun ei tarvitse aamulla paljoa miettiä mitä naamaansa laittaa.

   Poista
 2. Miksi luomivärit kestää ikuisuuden?? Ja mää oon omaa pohjustajaa käyttäny lähes joka meikissä, mut ei, se ei vaan lopu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Minullakin on vähän sitä vikaa, että säästelen niitä ihania viimeiseen asti, mutta ei ne oikeasti käytöstä kuluisi yhtään. Ainakin sen on tämän haasteen myötä nyt ihan konkreettisesti nähnyt

   Poista
 3. Moikka! Haastoin sut blogihaasteeseen, saa skipata jos ei nappaa!
  http://highandlight.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitoksia haasteesta! Tosi mielenkiintoisia kysymyksiä. Lisään tämän ehdottomasti sinne (tosin aika loppumattomaan) to do-listaan :D

   Poista
 4. Ping! Haatetta pukkaa! http://mennentullen.blogspot.fi/2015/06/liebe-ist.html

  //Fanni
  http://mennentullen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitoksia haasteesta! Näitä alkaa jo aika paljon kertyä. Täytyy varmaan tehdä jokin yhdistelmäpostaus kaikista!

   Poista
 5. Koukutuin blogiisi. :D Jäin sitten lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, "hauska" kuulla, että blogista on aiheuttamaan tämän tason riippuvuuksia :D Tervetuloa lukijaksi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...