keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Livbox helmikuu 2014: Ensin leikitään lumessa ja sitten korjataan vauriot

Livbox on tullut minulle jo varmaan puolisen vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa osasin jopa odottaa sen saapumista. Teemana tämän kuun boxissa oli aika ennalta-arvattavasti ystävyys sekä talviloma. Moni boxin tuotteista tuntuukin olevan talvesta kärsivälle iholle suunnattu. Ihoa ja hiuksia voi sekä suojata että korjata tämän kuun antimilla.


Ensivaikutelma oli, että laatikosta löytyi taas runsaasti tuotteita. Tarkempi tutustuminen hieman laimensi innostusta, mutta kyllä tästä kaikenlaista mielenkiintoista löytyy.


Meikkejä taas! Tosin tällä kertaa Garnierin BB-voiteen muodossa. Esittelytekstin mukaan juuri tämä nimenomainen Garnierin voide oli ensimmäinen marketti-BB. Eikös silloin ole aika todennäköistä, että tämä on tuttu jo aika monelle? Luulisi, että Livboxissa kannattaisi jakaa vähän uudempia tuotteita. Sävynä on Light, mutta mielestäni tämä on silti aika järkyttävän tummaa, eikä sovi minulle ollenkaan. BB pääsee siis kiertoon.

Mielenkiintoisin tuote on tällä kertaa John Friedan shampoo-hoitoainepari. Nämä on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille, joka sopinee minulle oikein hyvin. Tuotteet saattavat päästä käyttöön jo ihan lähipäivinä.


Sitä suojaus-korjauspuolta edustaa etenkin tämä kolmikko. Carmex on ainakin mainoksissa paljon hehkutettu huulivoide. INCI vaikuttaa aika perusvaseliiniselta, mutta on siellä lanoliinia ja kaakaovoitakin (jos oikein tulkitsen). Varmaan kuitenkin ihan toimiva tuote.

Aquaphor Soothing Skin Balm-hoitovoide lupaa korjata vähän kaikkea ja sopii kuivaihoisille. Mineraaliöljypohjaisessa INCIssä on vain 8 ainesosaa, mm. lanoliinia, glyseriiniä ja panthenolia

Sitten vielä: käsirasvaa! Apua! Kun lupasin, että en osta käsivoiteita, en yhtään muistanut, että voihan niitä täältä boxinkin kautta tippua. Tätä Neutrogenan rasvaa olen tosin käyttänyt ennenkin. Tuote oli ihan ok, mutta ei aiheuttanut mitään suurempia intohimoja. Tämän voi siis huoletta antaa eteenpäin.

Muuten: Neutrogenan käsirasvamainos onnistuu puistattamaan ja ärsyttämään minua joka ikinen kerta. Tiedättehän sen mainoksen, jossa nainen voivottelee käsiensä kanssa, kun on ensin ehdoin tahdoin käynyt lykkäämässä ne ilman hanskoja hankeen. Siis kuka sellaista tekee? Ei niissä paleltumavammoissa paljon norjalaiset formulat enää auta...


Lisämausteena ja ystävänpäivän kunniaksi mukana on myös kaksi miehille tarkoitettua tuotetta. Schwarzkopfin [3D]Mension on miehille suunniteltu shampoo, joka on minun nenääni aika raikkaan tuoksuinen.

David Bechamin Classic-tuoksu on oikein miellyttävä tuttavuus ainakin aluksi. Alkutuoksu on oikein raikas, mutta puolen tunnin päästä tämä haisee minun nenääni ihan tupakalle. Yök, en tykkää. On tämä silti parempi kuin se taannoinen Cavallin tuoksunäyte.

Nyt täytyisi sitten vaan keksiä jostain mies, jolle nämä lykkäisi...

Ihan mielenkiintoisia tuotteita siis. Itse en kokenut saavani tämän kuun boksista oikein rahoilleni vastinetta, koska Garnierin BB ja nämä miesten tuotteet ovat minulle täysin turhia. Myös käsivoiteen aion antaa muille. Plussaa kuitenkin Livboxille siitä, että meikkejä oli taas ja etenkin: ei ensimmäistäkään naamarasvaa!

2 kommenttia:

  1. Höh, en itse ole vielä testaillut kun en halua tuota BB-voidetta avata pilaantumaan, mutta voi harmi jos se onkin liian tummaa ): Minulle tuo oli kuitenkin se boksin paras juttu. Olen itsekkin niin vaalea ja punapohjainen että vähänkin tummempi ja kellertävämpi voide ei oikein sovi. Nyt kyllä pelottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Toivotaan, että sävy olisi sinulle kuitenkin sopivampi. Oma ihoni on kyllä niin kalmankalpea, että en ole vielä oikein tavannut yhtäkään meikkivoidetta, joka ei olisi ollut ainakin piirun verran liian tumma.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...