sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lumenen uudet luomiväripaletit

Käsivoidehaasteen vuoksi pelottava Helsingin reissu on nyt tehty ja vaikka matkaan tarttui jos jonkinmoista kosmetiikkaa, niin yhtään käsivoidetta en ostanut, jee! Sain tosi pari kaupanpäällisiksi, mutta ne lupaan lahjoittaa pois piakkoin, niin ei mene laskut sekaisin.


Yksi mielenkiintoisimmista asioista, joihin törmäsin, oli nämä Stockmannilta löytyneet Lumenen uudet Blueberry-luomiväripaletit.

2 Kallioluodolla, 1 Kanervametsikkö, 4 Hohtavaa hiekkaa

Sävyvaihtoehtoja on yhteensä neljä. Jätin suosiolla sinisävyisen vielä kauppaan, koska en osaa tehdä itselleni sellaista sinistä silmämeikkiä, joka ei saisi minua laulamaan Whamia ja kaipaamaan olkatoppauksia. Muut sävyt sopivat kuitenkin sen verran hyvin mukavuusalueelleni, että ne oli pakko ostaa.

Pakkausta ei voi taas kuin ihmetellä. Se on todella suurikokoinen ja aika kolhon oloinen. Siitä huolimatta aplikaattorille tarkoitettu kolo on niin pieni, että aplikaattori ei pysy paikallaan, vaan pyörii pitkin poikin värien päällä kun vähänkin silmä välttää. Siirsin näistä siis aplikaattorit heti aivan muualle. Pakkausmateriaalin tuhlaukselta tämä tuntuu senkin vuoksi, että Natural Code-sarjan paleteissa isompi määrä luomiväriä (4,5 g vs. näiden Lumenen palettien 4 g) on saatu mahdutettua pakkaukseen, joka on kooltaan näihin verrattuna varmaankin neljäsosa. Natural Coden paleteissa ei toki ole aplikaattoria.Tein pikaiset swatchit kaikista paleteista. Väri on yhdellä tai kahdella sormen sipaisulla laitettu pohjustamattomalle iholle. En tiedä, onko yllätys kellekään, että värien laatu ja pigmenttisyys tuntuu vaihtelevan aika lailla. Tässä Hohtavaa hiekkaa-paletissa tuntuu olevan paras laatu. Kaikista napeista saa ihan kohtalaisesti jotain irti. Se on ehdoton suosikkini myös sävyjen puolesta.Kallioluoto-paletin vaaleanvihreä on aika heikko esitys. Se itse asiassa näkyy tässä kuvassa jopa paremmin kuin livenä. Mielestäni koko sävy tuntui vain sulautuvan ihoon ja jäljelle jäi lähinnä lievä hohde.


Kanervametsikön punavioletista sain ilokseni ihan kohtalaisen pigmetin irti. Vaalein sävy on myös koko kolmen paletin setin shimmerisin ja aika kaunis.

Ihan perusarkimeikkejä siis. Tein muutaman meikkikokeilun ja pohjustetulla luomella tulos oli selkeästi parempi kuin näin au naturel käytettynä. Pientä mielikuvitusta sävymaailmaan olisi ehkä vielä toivonut. Tarkkasilmäiset varmaankin huomasivat, että kaikki paletit sisältävät tuon tumman mattaruskean, joka on mielestäni aivan sama sävy paletista toiseen. Myös vaaleampi ruskea pienillä sävyeroilla löytyy näistä kaikista.

Sanoisin, että paletit ovat sellaista perus-Lumenelaatua. Ei mitään suuria yllätyksiä ja sen suurin piirtein sain, mitä odotinkin. Nämä paletit päätyvät varmasti kaikki vielä arkikäyttöön.

6 kommenttia:

 1. Kappas, en olekaan nähnyt noita vielä. Hiplasin jotain Lumenen duoja tässä yks päivä (Blueberry Duet) ja niiden pigmentti oli yllätyksekseni aika voimakas. Oletko koskaan kokeillut niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä paletteja en oikein mistään netistäkään vielä löytänyt, mutta niin siellä Stockmannilla ainakin mainostivat, että nämä tulisivat yleisempäänkin levitykseen.

   Joku muinainen Lumenen duo minulla on joskus ollut (se oli ennen tätä Blueberry-sarjaa). En tosin osannut käyttää sitä yhtään, joten muistot eivät välttämättä ole kovin positiivisia. Näitä uusia duoja olen kyllä aika ajoin katsellut sillä silmällä, nimittäin niissä on muutamia tosi kivoja värikombinaatioita.

   Poista
 2. Kivoja arkivärejä, vaikkakin tuo pigmentin puute on iso plääh. Toisaalta tykkään kyllä meikkailla varsinkin arkena noilla ei-niin-pigmenttisillä luomiväreillä, ne kun kiireessäkin onnistuvat ja miesvaltaisella alalla ei ihan vahvoissa meikeissä halua heilua. Ehkä Lumene ajattelee juuri meitä? :D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voihan se olla. Lumenen salainen markkinointisuunnitelma :) Tein tänään meikin tuolla nelospaletilla ja siitä tuli oikein kiva. Noissa tummanruskeissa on pigmenttiä kyllä ihan reilusti. Muita sävyjä saikin sitten jo kerrostaa vähän enemmän.

   Poista
 3. Minä "järkytyin" suuresti myös kuin nämä huomasin. En muista koskaan nähneeni yhtään luomivärinelikköä lumenelta ja näky oli niin kummallinen. Saman havainnon tein minäkin pakkauksesta, todella iso ja aplikaattori seilaa siellä nappien seassa niitä sotkemassa :( Suurella pakkauksella mielestäni halutaan vaan luoda illuusio, että tavaraa olisi jotenkin enemmän, näissähän on vain 1g/nappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tältä minustakin tuntuu. Vähän modernimmalla ja virtaviivaisemmalla pakkauksella nämä nelikot olisi varmasti saatu paljon houkuttelevimmiksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...