sunnuntai 3. elokuuta 2014

Loppuneet heinäkuu 2014

Heinäkuussa loppuneita purkkeja oli onneksi paljon enemmän kuin kesäkuussa. Toistaiseksi ennätykseni taitaa olla 12 purkkia, mutta nyt pääsin kolmeentoista. Tosin täytyy myöntää, että yksi näistä on sellainen, jonka muuten vaan heitän pois.


Aika kiva saldo, vaikka joukossa on muutama testerikokokin.


Huulivoiteita käytin loppuun peräti kolme! Burt's Beesin huulikiilto tuli vuosi sitten Livboxin mukana, mutta sen korkki on jo hajalla ja vuoden kassin pohjalla pyörittyään en oikein osaa käyttää tätä enää ilman pientä ällötystä. Purtilo saa siis mennä roskiin. Muuten tuote oli ihan kiva.

Huulivoiteista käytin loppuun jälleen yhden Labellon Camomile & Calendula-voiteen. Tämä on ihan suosikkini, eikä vieläkään jemmojeni viimeinen.

Neutrogenan Lipcare-huulivoide oli ihan hyvää peruskamaa. Maku on miellyttävän neutraali.

Frantsilan Luontoäidin hoitava huulivoide ei ehkä kulunut loppuun ihan viimeistä tippaa myöden, mutta puteli ehti olla jo vuoden auki, joten totesin, että se on aika vaihtaa uuteen. Ihana aniksentuoksu tästä on hävinnyt jo aikapäiviä sitten. Loppua kohden voiteesta alkoi yhä enemmän öljy jakautua pois, joten se ei ollut niin mukavaa edes käyttää. Kosteutustehot eivät välttämättä voiteessa olleet ihan huippuluokkaa, mutta aamukäytössä se ajoi asiansa ihan mallikkaasti. Olen huulivoiteesta kirjoittanut jo viime vuoden syyskuussa.


Favoran seerumikin loppui laiskalla käytöllä viimein. Se oli ihan kiva, joskin vähän tylsä. Kirjoitin seerumista enemmän huhtikuussa.

Mario Badescun tuotteet taisin saada BeautyBay-tilauksen kylkiäisenä joskus talvella. Sain sekä Enzyme Cleansing Gelin että Glycolic Acid Tonerin ja tykkäsin molemmista. En tiedä oliko sattumaa vai näiden tuotteiden ansiota, mutta ihoni oli näitä käyttäessä todella hyvässä kunnossa. Mario Badescun tuotteet eivät ole myöskään hinnalla pilattuja ja niitä saa ostettua ainakin BeautyBaystä. Voisin ostaa näitä lisääkin, mutta ensin täytyisi vaivautua selvittämään merkin kanta eläinkokeisiin.


Dermosilin Cleansing Mousse saattaa olla vanhin käytössäni oleva kosmetiikkatuote, joten se sai jo loppuakin. Tuotteelle luvataan onneksi pitkää säilyvyysaikaa, koska korkkasin tämän joskus viime vuoden huhtikuussa. Pesin silloin yhdellä pesukerralla (!) tällä pois myös meikit (!!), joka tosin siihen aikaan koostui ripsiväristä ja mineraalimeikkipuuterista. Ihan kohtuullisesti lähti. Nyt taas tuntuu siltä, että tämän tehot eivät oikein tunnu riittävän edes aamuisin kasvojen pesuun. Vaahto on aika höttöistä ja tulos on hyvin hellävarainen. Pesuvaahto ei siis ainakaan liikaa kuivata ihoa.

Lumenen Sensitive Touch-silmämeikinpoistoaine oli minulla vesiliukoiselle meikille tarkoitettuna versiona. Moni on kehunut ainakin meikinpoistoaineen vedenkestävälle meikille tarkoitettua versiota ja todellakin toivon, että se on huomattavasti parempaa kuin tämä. Minulta meinasi nimittäin mennä meikinpoistoaineen kanssa hermot ja jos sitä vähän "vahingossa" väliin viemäriin kaatuikin, niin loppuipahan nopeammin. Meikinpoistoaine lupaa olla hellävarainen, mutta ainakin minun silmissäni se kirveli kuin viimeistä päivää. Tätä en siis suosittelisi herkkäsilmäisille missään nimessä. Aine oli myös jotenkin tosi liukasta ja tuntui vain levittävän silmämeikin pitkin naamaa. Täytyy tosin sanoa, että nykyisen silmämeikinpoistoaineen kanssa on tullut jopa tätä ikävä, koska se on, jos mahdollista, vieläkin hirveämpää tavaraa.


Acon Golden Delicious-vartalovoide oli joulun ostos. Se tekee mitä lupaa, eli tuoksuu vaniljalta ja omenalta. Vartalovoiteena Golden Delicious oli aika lirua, ei siis sovellu ihan kuivaihoisimmille.

Yves Rocherin suihkugeelit ja minä emme sen sijaan tule jostain syystä yhtään toimeen, koska tämä oli jo varmaankin kolmas käyttämäni suihkugeeli ja en ole tykännyt yhdestäkään. Jardins du Monde-sarjaan kuuluva tiarekukalta tuoksuva geeli oli ihmeen makeaa, eikä yhtään hyvällä tavalla. Geeli oli hyvin oudon tuoksuista ja minusta muistutti eniten makean lämmintä kissanpissaa... Jokseenkin hirveää, mutta hampaat irvessä käytin loppuun ja ei, tuoksuun ei tottunut missään vaiheessa.

Sellainen kuukausi tällä kertaa. Mitenkäs teillä on mennyt loppuneiden tuotteiden kanssa?

7 kommenttia:

  1. "Makean lämmintä kissanpissaa" ei vitsit mikä kuvailu :D
    MInulla on tällä hetkellä tuo golden delicious käytössä. Minulla on vain päinvastainen kokemus, on hyvinkin kosteuttavaa näin kesäkäyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii, onnittelut ennätyksestä ;)

      Poista
    2. Mitä sitä suotta kiertelemään, paras sanoa, mitä ajattelee :D Golden Deliciousin kosteustehot oikeastaan ihan riittivät myös minulle, mutta minulla ei kovin kuiva iho olekaan. Mielikuvaharjoittelulla päädyin siihen tulokseen, että ehkä kuivaihoiselle tehot ei riitä.

      Kiitos onnitteluista!

      Poista
  2. Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaine (se kaksifaasinen) on luottotuotteeni :) Vedenkestävä ripsari lähtee helposti ja nopeasti eikä ärsytä ainakaan omia silmiäni. Tuota tavallista en ole kyllä kokeillutkaan. Heh, juuri laitoin YR:n tilaukseen myös pari suihkugeeliä (kun suht halvalla sai), mutta onneksi en tilannut kyseistä "kissanpissa" tuoksua :D Tähän saakka kokelemani Yveksen suihkugeelit ovat onneksi olleet ihan ok...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran sitä toista Lumenen silmämeikinpoistoainetta on kyllä kehuttu, että varmasti rohkaistun kokeilemaan sitä vielä. Ei se ainakaan huonompaa voi olla kuin tämä vesiliukoiselle meikille tarkoitettu aine.

      Minulla on ollut YR:n suihkugeelien kanssa jokin käsittämättömän huono mäihä, kun ne kaikki ovat olleet niin oudon tuoksuisia. Olen ihan varma, että ihan hyviäkin sieltä valikoimista löytyy.

      Poista
  3. Mulla myös tuo tavallinen Lumenen silmämeikinpoistoaine kirvelee silmissä, mutta se kaksifaasinen ei onneksi. Plus että tehoja löytyy huomattavasti enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kaksifaasinen putsari on paljon parempi! Täytyy sitä kyllä tässä vielä kokeilla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...