sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikon suosikki (43/14): IsaDoran geelirajaus

IsaDoran vedenkestävän Gel Eyelinerin kanssa minulla on "vihastuksesta ihastukseen"-suhde. En tiedä, onko IsaDora uusimassa geelirajaustensa pakkauksia vai lopettamassa niiden valmistuksen kokonaan, koska näitä Gel Eyelinereita on näkynyt useammassakin kaupassa viime aikoina hyvin tarjouksin.


Olen tietenkin haalinut niitä itselleni useammassa sävyssä. Kaupoista on löytynyt alesta hyvin monikäyttöiset sävyt Black, Mignight Navy ja Dark Brown. Lisäksi joistakin kaupoista on alella saanut viime kesän kausisävyjä turkoosin ja vedensinisen sävyissä.


Alku geelirajausten kanssa ei ollut kovin vakuuttava. Purkkeissa on varren ympärillä nimitarra, joka irtoaa erittäin helposti, mutta jonka liima on myös ällöttävän tahmeaa. Jotta pääset rajaukseen ja sen varressa olevaan siveltimeen käsiksi, on ensimmäiseksi siis suoriuduttava pienestä puhdistusoperaatiosta.

Ensimmäinen kokeilukerta geelirajausten kanssa oli pettymys. Rajausvärit ovat pinnaltaan nimittäin aika kuivia, enkä saanut varsinkaan tuolla ruskealla peittävää jälkeä aikaiseksi sitten millään. Kieltämättä kissaraus oli aika jännän näköinen, kun siitä näkyi iho ihan helposti läpi...


Pienen työstämisen jälkeen kuivan pinnan alta löytyi kuitenkin vähän juoksevampaa tavaraa ja johan alkoi homma luistaa! Geelirajaus on edelleen sieltä kuivahkosta päästä, mutta se paremminkin edistää tämän pysyvyyttä. Tämä nimittäin kestää ainakin minulla rajauksissa koko päivän haalistumatta käytännössä ollenkaan. Sisärajauksissa tosin tälläkään tuotteella ei ole minun silmissäni mitään toivoa. Kyynelnesteenihän on tunnetusti syövyttävyydessään akkuhaposta seuraava.


Varressa on pieni sivellin, joka on yllättävän hyvä ja näppärä käyttää. Se on juuri sopivan jämäkkä, jälki on tarkkaa ja kissarajauksetkin sillä onnistuvat melkein paremmin kuin kalliimmilla, erikseen ostetuilla siveltimillä.

Kangertelevan alun jälkeen olen siis ollut erityisen ihastunut näihin ja on aika harmi, jos näitä ei kohta enää myydä. Noh, ainahan tilaamalla saa kaikenlaista... Suosittelen kokeilemaan näitä IsaDoran geelirajauksia, varsinkin jos alella näitä jostain löydätte.

Millä tuotteilla itse teette rajaukset mieluiten? Kynällä, geelillä, luomivärillä vai jollain ihan muulla?

6 kommenttia:

 1. Hahaa, täälläkin yksi joka kyynelehtii happoa :D Mulla ei pysy mikään silmien alapuolella oleva, jos silmät vähänkään vuotaa ja valitettavasti ne vuotaa melkein aina. Mulla oikeasti kyynelneste kirvelee omia silmiäkin, mikä ei oo kauhean kivaa.
  Rajauksen teen aina Illamasquan Sealing Gelin ja jonkin luomivärin sekoituksella. Ainoa löytämäni tuote, joka pysyy paikoillaan ja ei tee leimaa yläluomelle. Kätevästi saa myös eri värisiä rajauksia, kun vaan sekoittelee haluamansa luomivärin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon Illamasquan Sealing Geliin en ole ennen törmännytkään. Onpa kätevän oloinen tuote! Täytyykin laittaa muistilistalle.

   Poista
 2. Mulla on maybellinen geelirajaus, ja sen poispesussa on ongelmia. Saan sen siveltimellä niin hyvin ripsirajaan, että vaikka kuinka hinkkaan niin pesun jälkeen siellä on vieläkin väriä jäljellä. Mutta on ne vaan niin näppäriä. :) Näitä IsaDoran versioita en oo kokeillu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vähän samaa ongelmaa ylipäätään kaikkien rajausten kanssa. Luomen muoto on sellainen, että se kaartuu ripsirajassa silmää kohti ja yritäpä saada sieltä ripsirajasta mitään pois, kun joudut melkein silmään sitä putsausainetta laittamaan... Isadoran poistamisessa ei ole muuten ollut mitään ongelmaa

   Poista
 3. Ah, on niin helpottavaa, jos ensin vihastusta tai välinpitämättömyyttä aiheuttaneen tuotteen saakin toimimaan! Hyvä sinä :).

  Mulla rajauspreferenssit menevät todella kausittain. Mukavuusaluettani ovat felt tip-rajaustussit, mutta viime aikoina olen tykännyt ihan vaan perinteisistä rajauskynistä. Geelirajauksia en olekaan tehnyt vähään aikaan. Pitäisi varmaan tsekata, että saako mun geelilainereista edes mitään irti enää, vai ovatko ne kuivuneet jo ihan koppuroiksi o_O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynistä olen tähän mennessä itsekin tykännyt. Ne kun on niin helppoja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...