maanantai 22. joulukuuta 2014

Joululahjapaperiosteskelusilmämeikki

Hej på dig! Yhdyssanojen kuningatar täällä taas! Minun piti tänään kirjoittaa ihan mistä tahansa muusta kuin silmämeikistä. Huulipunista, shampoosta, pesuaineista, mistä vaan, kunhan en tästä aiheesta, johon nyt taas päädyin. Jotenkin tuntuu, että blogi on pyörinyt pelkkien luomivärien ympärillä viime kuukaudet ja voisin vaihtaa blogin nimen Riikan luomiväriblogiksi, kuten olen ehkä joskus aiemminkin uhkaillut. Kun nyt postauksia katsoo, niin onhan siellä paljon muitakin aiheita ollut, joten jos nyt vielä pidetään tämä nykyinen nimi.


Minulla alkoi loma ja siksi oli harvinainen tilaisuus käydä keskellä päivää shoppailemassa. Keskellä päiväähän tarkoittaa myös sitä, että luonnonvaloa riitti meikkikuviin, joten otin niitä teidän iloksenne.

Joululahjat on onneksi jo hankittu, viimeiset tulivat postin mukana juuri tänään. Vähän kyllä jänskätti, että joudunko siskolle antamaan pelkkiä "lahjakortteja". "Olet kyllä saamassa tämän ja tämän, mutta hupsis vaan, ne on vielä postissa." Onni oli kuitenkin hyvin myötä ja nyt on lahjat koossa. Paperit niille piti kuitenkin käydä vielä ostamassa, joten piipahdin Ideaparkiin. Saanko muuten sanoa, että kolmen lahjapaperirullan kantaminen on ihan vihonviimeistä puuhaa, kun kädet on muutenkin täynnä. Auton avaimien kaivaminen laukusta ei käy sen helpommin, kun yhden rullan pää yrittää kaivautua poskesta sisään. Onneksi tätä touhua on vain kerran vuodessa.


Silmämeikistä piti tehdä jotain kevyttä, mutta eihän siitä sitä sitten tullut. Itse asiassa jossain vaiheessa minulla oli jonkinlaiset Addams Family-fiilikset tämän meikin suhteen. Sen verran tummaa taas tuppasi tulemaan.


Asiasta saa syyttää ihan täysin tätä hiljattain ostamaani GOSHin 22:n sävyn luomiväripalettia, jossa on ilahduttavan paljon erilaisia sävyjä, mutta jonka käytettävyys ei ainakaan näin ensimmäisellä kerralla kyllä tippaakaan vakuuttanut. Näitä saa nimittäin hinkata. Ja kerrostaa. Ja hinkata. Kerrostaa, hinkata, hinkata, kerrostaa ja sitten olet ehkä päätynyt lopputulokseen, joka näyttää edes jollain lailla järkevältä. Luomivaon varjostukset olivat sinänsä haasteelliset, kun ei oikein tiennyt, että missähän se sävyjen raja menee ja kuinkahan tumma tästä on ylipäätään tulossa. Ei siis mikään arkiaamujen meikkipaletti ole tämä. Käytin meikkiin noita vasemman yläkulman neljää violettia sävyä.


Meikissä oli mukana myös Too Facedin kolmikon ihon värinen mattasävy. Rajaukset tein Too Facedin Perfect Eyes Eyeliner-kynällä ihan ripsirajaan sellaisella puolihuolimattomalla tightlining-tekniikalla, jossa rajauskynää lähinnä töpötetään sinne jonnekin ripsien väliin, kunnes lopputulos on mieleinen. Tämä saa muuten ripset näyttämään tosi pitkiltä. Kannattaa olla kuitenkin varovainen, ettei tökkää itseään silmään. Ripsarina oli Too Facedin Lashgasm, joka on ihan ok. Ei mitään tajuntaa räjäyttävää, mutta parempi kuin ne pari muuta, joita on tällä hetkellä käytössä.


Huulilla käytin Joe Blascon Mia-huulipunaa, joka on hyvin kermainen, nude sävy. Olen näihin Blascon puniin ihastumassa yhä enemmän, koska niiden pysyvyys on aivan käsittämättömän hyvä.

Olen muuten valmis myöntämään, että tätä meikkikuvaa on sitten photoshopattu ihan reilulla kädellä. Tein nimittäin sen virheen, että otin nämä huulipunakuvat vasta reissun jälkeen siinä kolmen maissa, eikä ns. päivänvalo siihen aikaan riittänyt enää mihinkään. Alkuperäinen kuva näytti muuten tältä:


Ihoni ei kuitenkaan tietääkseni ole vielä muuttunut violetiksi.

Näiden jorinoiden jälkeen haluaisin toivottaa teille oikein lämmintä ja rauhallista joulua! Meillä joululahjojen avaus aloitettiin jo puolivälissä kuuta, kun Nasu löysi kivan rapisevan pussin kauppakassista ja päätti, että tämä on nyt sitten mun. Mutta kivaa oli.


Hauskaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...