sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Loppuneet: marraskuu 2014Marraskuun loppuneissa mennään aika pitkälti ihonhoitopainotteisella linjalla. Erilaisia kasvovoiteita tuli kokeiltua ja putsareita kuluu purkkikaupalla jostain syystä edelleen. Huulirasvojen tehokäyttö alkaa näkyä, loppuneita oli peräti kolme (ja yksi poisheitettävä)!


Marilou Bion Lait Douceur Démaquillant-puhdistusmaidosta olen puhunut ennenkin. Oikein hyvä perusputsari, joka sopisi kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen todella hyvin. Sille paikalle tosin näyttää minulla olevan nyt enemmänkin tunkua, joten olen tätä käyttänyt kakkosvaiheen putsarina. Minullahan näitä purnukoita taitaa olla tuolla kätköissä vielä ainakin viisi lisää. Hyvinvoinnin Tavaratalosta kun sai näitä euron hintaan tuossa loppukesästä, niin tuli haalittua. Ajattelin silloin, että jos tuotteet pääsevät jostain syystä pilaantumaan, niin rahallinen menetys ei ainakaan tule olemaan suuri.

Cliniquen Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer-yövoide on ollut käytössäni varmaan vuoden verran. En ole selvästikään käyttänyt tätä ihan jatkuvasti vaan lähinnä viime talvena kun kasvot kuivuivat enemmän. Voide on tarkoitettu pintakuivalle sekaiholle ja se on kohtalaisen kosteuttavaa. Voide oli ihan hyvä käytössä ja saattaisin harkita uuden purkin ostoa, jos Cliniquen tuotteita enää käyttäisin tai tämä olisi halvempi. Hinta taisi olla jotain neljänkympin luokkaa. Pintakuivalle sekaiholle tämä on kuitenkin voide paikallaan.

Pain Avocado & Jojoba-kosteuttavasta päivävoiteesta minulla oli pieni 4 millin näytekoko. En oikein saanut mitään kunnon mielipidettä muodostettua tästä määrästä. Asiaa vaikeutti myös se, että voide oli kuivahtanut purkkiinsa sen verran, että se oli paremminkin voita. Öljyhoidolla sain tästä kuitenkin vähän juoksevampaa ja pystyin voiteen käyttämään. Olisin kiinnostunut ostamaan tästä kuitenkin täysikokoisenkin pakkauksen.


Huulirasvoja loppui peräti kolme ja yhden päätin heittää pois, koska sen maku muuttui puumaiseksi.

Yves Rocherin huulirasvat ovat edelleenkin oikein hyviä. Tällä kertaa lopahti rypäleuutetta sisältävä versio.

Hurraw!'n huulirasvoista loppui nyt ensimmäinen ja paras! Tämä lakritsi on niin ihana, pysyy huulilla hyvin ja kosteuttaa myös! Kahvikin vetelee melkein viimeisiään, enkä tiedä kuinka pärjään ilman! Tuntuu, että nämä Hurraw!'t ovat koostumukseltaan kuitenkin keskimääräistä pehmeämpiä ja kuluvat muita huulirasvoja nopeammin.

Minttumaan huulirasvoista heitän Appelsiini-huulivoiteen pois ja Minttu-mehiläisvaha loppui muuten vaan. Molemmat olivat oikein hyviä ja mintulle on jo hankittu seuraaja.


Vartalonhoitopuolelta sain käytettyä loppuun L'Occitanen Manteli-suihkuöljyn. Tuoksu oli ihana ja öljymäisenä tämä ei ihoa kuivattanut. Käytin tätä myös apuna sheivauksessa. Tähän sai lisätä ihan kunnolla tosin vettä, että öljyn sai kunnolla levittymään ja vaahtoutumaan.

Guinot'lta loppui Lait Hydrazone Corps-vartaloemulsio. Voide oli aika juoksevaa, mutta riittoisaa. Kosteutustehot olivat minulle ihan riittävät. Tuoksua kehuttiin kukkaiseksi, mutta mielestäni se oli aika teollinen. Hinta tällä on Suomesta ostettuna jälleen aika korkea, varmaankin 40 euron luokkaa. Tämä menee taas sarjaan, mitähän oikein ajattelin ostaessani...

Herbfarmacyn Working Hands Creamista oli näytekoko. Tätä en ostaisi lisää, koska käsivoide oli hyvin rasvaista ja imeytyi todella huonosti. Kädet olivat lahmaiset pitkään tämä levityksen jälkeen, etenkin jos yhtään liikaa erehtyi voidetta laittamaan.

Miltäs näyttää? Onko tuttuja vai tuntemattomia tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Pitääkin ottaa omat ostamani Hurraw! puikot käyttöön ja testata kuluuko nopeammin.Just päivittelin tota nopeaa kulumista Lushin Reindeer saippuan kohdalla, ikinä mikään palasaippua ei ole kulunut noin nopeaan, jotenkin pehmeä koostumus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan tuon saman huomannut saippuoissa! Sitten on ne jotkut, esim. Bodyshopin saippuat, jotka on niin kovia, että eivät tahdo kulua millään.

   Poista
 2. Komppaan Hurraw!-havaintoasi! Mutta sehän on vain ihana tekosyy päästä kokeilemaan kaikkia makuja ;). Laku ja kahvi, täältä tullaan...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ajattelinkin ottaa sen kulumisen enemmän positiivisena. Voi niitä makuja olisi vielä vaikka mitä ihania jäljellä kokeiltavaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...