lauantai 7. helmikuuta 2015

Loppuneet: tammikuu 2015

Taas on yksi kuukausi kulunut, mihin tämä aika rientää?


Hyvän kasan tuotteita sain taas loppumaan tammikuun aikana. Olen yrittänyt nyt kuluttaa pois kaapissa pidempään lojuneita tuotteita ja lisäksi näytekokoja, jotka helposti unohtuvat minulla johonkin ja pilaantuvat huomaamatta. Pari Melvitan näytekokoista voidetta jouduin jo heittämään poiskin, kun koostumus tai haju olivat muuttuneet vähintäänkin mielenkiintoisiksi.


L'Occitanen Repairing Shampoosta on ollut puhetta tässä blogissa ennenkin. Tämä pönikkä oli nyt viimeinen kappaleeni tätä laatua. Tämä on hyvä shampoo, mutta silti tein pienen onnentanssin, kun tämä lopahti. On jo kiva kokeilla jotain muuta.

Samoin Marilou Bion Lait Douceur Démaquillant-putsaripurkeille ei näy loppua. Parasta ennen näissä kaikissa oli tosiaan syyskuussa, mutta edelleen nämä ovat ihan hyvässä kuosissa.

Helena Rubinsteinin All Mascaras!-silmämeikinpoistoaine on hyvää tavaraa. Olen tosin vakuuttunut, että halvemmallakin saa ihan vastaavaa.

Ainoa varsinainen uusi tuote blogissa on tästä setistä Erisanin Kosteuttava kuorintavoide. Tämä on aika rakeinen kuorinta, mutta tehokas. Tuoksu on tympeä, mutta siihen tottuu. En huomannut mitään erityistä kosteutusta kun tätä käytin, mutta ei se erityisesti kuivattanutkaan. Tämä on siis ihan hyvä peruskuorinta, jos kestää hajusteiden puutteen.


S5:n Replenish Serumia kuivalle ja arpeutuneelle iholle esittelin ja kehuin jo pari kuukauta sitten. Tämähän on sekoitus erilaisia öljyjä. Se kuitenkin imeytyy hyvin ja tuoksuun myös tykästyin. Ehkä ostan joskus lisää, ehkä en.

Melvitan Nectar de Roses-päivävoide oli todella miellyttävää käyttää. Tuntui hyvältä, tuoksui kivalta ja kosteutti mukavasti. Voisin ehkä ostaa lisääkin, mutta... Melvitalla on toki BUAV-sertifikaatti, mutta sen omistaa entinen suosikkini L'Occitane, joka taas myy tuotteitaan Kiinaan. Joten jätän Melvitan kuitenkin toistaiseksi väliin. Saa sitten nähdä, kuinka kauan tämä päätös kestää.

Rakkaudella ja hartaudella käytetty Lumenen CC-puuteri loppui vihdoin! Tämä kesti yli vuoden päivät. Puuteri ajoi asiansa todella hyvin ja meni kevyestä meikkipohjastakin hätätapauksessa. Tätä voisin myös hankkia lisää, mutta palataan oikeasti asiaan sitten, kun olen käyttänyt pois nuo puolitusinaa muuta puuteria, jotka tuolla nurkissa pyörivät.


Tammikuu oli selkeästi huulirasvojen kuukausi. En toki käyttänyt näitä kaikkia loppuun pelkästään tammikuun aikana. Esim. Burt's Beesin olen saanut vuoden 2013 (olisikohan ollut) elokuun Livboxissa ja se on pyörinyt enemmän ja vähemmän aktiivikäytössä siitä lähtien. Sama kohtalo on ollut myös Laveralla ja Yves Rocherin huulivoiteella. Vain Hurraw! ja Sante ovat uudempia hankintoja.

Hurraw!-huulirasvoista on varmaan kirjoiteltu kyllästymiseen saakka, joten eipä näistä sen enempää. Lakritsi on edelleen suosikkini, mutta tämä kahvi tulee hyvänä kakkosena.

Santen Family-huulirasva oli yllättävän hyvää. En alunperin oikein lämmennyt tälle, koska pidin sen makua aika outona, mutta siihenkin tottui. Kosteutti hyvin, mutta oli erittäin pehmeää. Sen takia tämä ei kovin kauan käytössä kestänytkään.

Burt's Beesin piparmintunmakuiseen huulivoiteeseen ihastuin heti kun sen sain. Voi oikeastaan sanoa, että tämä on yksi syy heränneeseen kosmetiikkahullutukseeni, koska nettikaupoista lähdin ensimmäisenä hakemaan nimenomaan lisää Burt's Beesiä. No sieltähän löytyi sitten aika paljon muuta ja loppu onkin jo historiaa. Ihan perushyvä huulivoide kuitenkin ja kihelmöi kivasti huulilla. En tosin suosittele tätä, jos huulet ovat niin rohtuneet, että ovat melkein haavoilla. Silloin kiva kirvely muuttuu aika tuskaiseksi poltteeksi.

Yves Rocherin huulirasvoista loppui tällä kertaa Repair. Tässä pitäisi olla erityisesti shea-voita. En kyllä ole huomannut näiden Yvesin erilaisten huulirasvojen välillä mitään käytännön eroja. Hyvää tavaraa kaikki.

Lopulta vielä Laveran Basis Sensitiv-sarjan huulirasva. Tästä en myös tykännyt mitäänsanomattoman makunsa vuoksi aluksi ollenkaan, mutta lämpesin tälle lopulta. Rasva on selkeästi kovempaa kuin esim. tuo Sante. Voisin ostaa uudestaan.

Miten teidän vuotenne on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia:

  1. Hahhah, toi on niin totta, et ihan helpottaa kun saa käytettyä loppuun jonkin tuotteen, johon on kyllästynyt :D! Samaistun! *kosmetiikkabloggaajaongelmia*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Nämä puolen litran shampoopönikät on ihan vihonviimeisiä, kun ne eivät tunnu loppuvan millään! Tätäkin käytin varmaan sen puoli vuotta.

      Poista
  2. Huikea määrä noita huulirasvoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :D Voin kyllä myöntää, että varsinkin tuota Burt's Beesiä hankasin loppukuusta jo huuliini pienen raivon säestämänä, että sain sen loppumaan. Mitä järkeä siinä sitten oli, niin no...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...