keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Milani-maniaa!

Cocktail Cosmeticsin uutiskirje kertoi minun ilokseni ja pankkitilini suruksi loistavan uutisen pari viikkoa sitten. Kauppa on ottanut myyntiin Milanin meikkejä! Olin tietenkin haukkana taas paikalla ja erittäin iloinen siitä, että myös kauniita Rose Powder Blush-poskipunia oli mukana valikoimissa. Saatoin hieman taas seota ja haalin itselleni kaikki viisi tarjolla olevaa sävyä, muahahhaa.


Mutta katsokaa nyt niitä, kun ne on kauniita! Kyllä muutkin kuin selektiiviset merkit osaavat tehdä silmää miellyttävää kosmetiikkaa.


Tässä on kuvissa Tea Rose, Love Potion ja Coral Cove. Hintaa poskipunilla on Cocktail Cosmeticsin sivuilla 6,5 puntaa (vajaat 9 euroa). Rahoillensa saa tosin vastinetta, koska näissä on huimat 17 grammaa tuotetta. En ole näin isoihin puniin vielä tainnut törmätäkään.


Vasemmanpuoleista Warm Petals-sävyä kuvittelin jostain syystä mataksi, mutta eihän tämä sitä ole. Olin ajatellut käyttää tätä aurinkopuuterin sijaan varjostuksiin. Enpähän kuitenkaan käytä, koska tässä on glitteriä mukana. Noh, tällaista poskipunasävyä en vielä omistakaan. Oikeanpuoleinen on Lady Rouge.

Ylärivi: Coral Cove, Love Potion, Tea Rose. Alarivi: Warm Petals, Lady Rouge

En ole ehtinyt näitä kovin paljoa vielä käyttää, mutta sen muutaman kerran perusteella näitä ei juuri tarvitse kuin siveltimellä hipaista, niin tuotetta tulee jo tarpeeksi. Swatchatessa punat olivat kuitenkin yllättävän jauhoisia. Sain oikeasti tehdä töitä, että edes tämmöiset läntit sain käteeni aikaiseksi. Temptaliassa valiteltiin ihan samaa. Aika näyttää, onko näistä lopulta mihinkään. Onneksi näitä voi kuitenkin aina ihailla!

Onko teille Milani merkkinä tuttu? Mitkä ovat suosikkituotteenne ja parhaat ostopaikat?

8 kommenttia:

 1. Onpa kauniita, olen näitä katsellutkin nettikaupoissa mutten ainakaan vielä tilannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varauksettomasti en voi näitä vielä suositella. Toisaalta, kohtuullisen halpojahan nämä ovat, joten jos laatu ei osoittaudu ihan priimaksi, niin tuskin kovin paljoa jää harmittamaan.

   Poista
 2. Oi, miten ne on kauniita! Mun suosikkini taitaa olla Coral Cove. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yksi minunkin lemppareistani! Lady Rougessa on myös mukavan intensiivinen väri.

   Poista
 3. Tuo Coral Cove on just semmonen persikkaisen punainen sävy, josta sain joku aika sitten päähän pinttymän, että semmonen tulis hommata itelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persikkapunat ovat ihania! Tulee ihan kesäinen fiilis niitä käyttäessä :)

   Poista
 4. Voi miten ihania! Mutta nyt tietenkin kaikki sävyt ovat loppuunmyytyjä tuolla Cocktail Cosmeticsissa. :-/ Täytyy metsästää muualta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hankkivat kauppaan pian lisää! Taisin itselleni haalia muutamasta sävystä viimeisen kappaleen, eli nämä punat eivät ehtineet kovin kauaa siellä kaupan hyllyillä vanhentumaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...