maanantai 20. huhtikuuta 2015

Parit ostokset

Nähtävästi pannutusprojekti, kosmetiikkaähky tai joku muu on viime kuukausina todella tehokkaasti hillinnyt osteluinnostusta, koska kovin paljoa en ole uutta kosmetiikkaa kotiin kantanut. Muutamaan IsaDoran tuotteeseen olen silti tässä haksahtanut, toiset uutuuksia ja toiset mukavassa alessa.


Ostoskoriin päätyivät tällä kertaa kaksi IsaDoran Twist-Up Matte Lips-huulikynää Sokokselta ja kaksi Eye Shadow Trio-palettia Prisman alesta.


IsaDoran mattapunien valikoima laajeni nyt kevään aikana, kun merkki toi myyntiin muutaman aiempaa tummemman sävyn. Jätin suosiolla sen pinkin version kauppaan, joka näytti kokeiltuna aikas hurjalta. Minulla on muutenkin vähän ongelmaa näiden punien kanssa siinä mielessä, että sävyt ovat jopa niissä aiemmissa nude-versioissa jotenkin todella voimakkaita ja huomiotaherättäviä. Tämä taas aiheuttaa sen, etten tahdo osata näitä oikein käyttää missään. Mutta tosiaan uusia oli silti hankittava :D Sävyt ovat punainen Raving Red ja oranssi Orange Pop.

IsaDora uudistaa ainakin nelikkopalettinsa tänä keväänä. Niiden uusia versioita jo kaupoissa tiirailin, mutta ihme kyllä yksikään ei vielä lähtenyt matkaan mukaan. Siellä olisi kyllä ollut yksi paletti, jossa oli mm. aika räväkän oloinen fuksia. Mutta katsotaan. Tampereella olivat Kalevan Prismassa laittaneet puolen hinnan aleen samalla kaikki nelikot ja kolmikot. Myös talven nudekokoelma oli melkein kokonaan alennuksessa. Itse valikoin mukaani jostain syystä taas nudesävyjä sisältävät Cool Brows- (vaaleampi) ja Havana Browns-paletit (tummempi). Miksi kuvittelen tarvitsevani jälleen uusia nudesävyjä on minullekin täysi mysteeri. Mutta tuossa ne nyt ovat, kun halvalla sai.


Tässä vielä sävyt kädelle kokeiltuna. Cool Browns yllä, Havana Browns alla, huulikynissä yllä Raving Red ja alla Orange Pop. Huulikynät ovat todella intensiivisiä ja varsinkin tuo Havana Browns-paletti miellyttää erityisesti silmää.

Millaisia ostoksia te olette viime aikoina tehneet?

3 kommenttia:

 1. Jostakin syystä tuntuu, että minun huulissani mattahuulipunat näyttävät jotenkin hassuilta :(

  PS: Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Kaikkien muiden blogistien huulilla nuo mattapunat näyttävät tosi hyviltä, mutta kun minä yritän samaa, on lopputulos insta-Barbie tai jotain muuta vastaavaa.

   Olipa tosi kivoja kysymyksiä haasteessa. Vastailen niihin oikein mielelläni!

   Poista
 2. Jostakin syystä tuntuu, että minun huulissani mattahuulipunat näyttävät jotenkin hassuilta :(

  PS: Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...