maanantai 25. toukokuuta 2015

Madridin tuliaiset

No niin! Tämäkin blogi on back in business. Madridin matka oli oikein mukava. Kolme päivää perillä oli ihan maksimi, mitä museoita ja kauppoja jaksoi kierrellä. Tulopäivänä hellettä oli mahtavat 35 astetta, seuraavanakin päivänä taisi mittari kohota 34 asteeseen. Sen jälkeen lämpötila viileni järkevämmäksi lähelle 25:ttä. Onneksi koko ajan kuitenkin tuuli, joten lämpötilat kuulostavat paljon hurjemmilta kuin ne oikeasti olivat.

Kosmetiikkaostoksiakin tuli tietenkin tehtyä. Tosin tällä kerralla en päässyt lähellekään niitä Berliinin kasoja, mikä lienee pelkästään vain hyvä asia. (Tosin tässä kohtaa ei varmaan kannata mainita, että rahat kuluivat sen sijaan laukkuihin.)


Bodybell-kauppoja oli useampia pitkin keskustaa. Bongasin sieltä ilokseni I <3 Makeupin eli Makeup Revolutionin sisarbrändin tuotteita, joita oli hauskaa päästä vihdoin livenä hiplailemaan. Kaupasta olisi myös saanut mm. Essenceä, mutta se nyt ei tällä kertaa oikein iskenyt. Bodybellet vaikuttivat muuten vähän paikallisilta Kickseiltä. Selektiivisen kosmetiikan ja hajuvesien lisäksi näitä halpismerkkejä löytyi myös.


Paleteista korkkasin paikan päällä jo tuon Parental Advisoryn, jossa on ihan odotetusti oikein loistava pigmentti. Olen nyt viimeiset pari kuukautta käyttänyt pannutushaastepalettiani eli IsaDoran Nude Essentialsia lähes joka päivä ja sen jälkeen oikeasti aika moni luomiväri on ihan superpigmenttinen. Parental Advisorya oli siis suorastaan ilo käyttää, kun luomiväri jopa näkyi johonkin. Sen verran voisin omia ostoksiani kritisoida, että tuli sitten taas ostettua tämmöinen nude-henkinen paletti nro n.


Kikossakin oli tietenkin pakko käydä! Niitä löysimme siitä ydinkeskustasta ihan kaksin kappalein. Esillä oli useampaakin kausikokoelmaa, mutta niissä ei ollut mitään tarpeeksi spesiaalia, joten päädyin Kikossa vain alelaarien äärelle.


Nämä Infinity-merkkiset yksittäisnapit olivat kaikki puoleen hintaan. Lieneekö joku uudistus tulossa sitten tai jotain. Valitsin sävyistä mielenkiintoisimmat.


Tässä vielä swatchit näistä väreistä.

Madridista toki löytyi lukemattomia muitakin kosmetiikkakauppoja. MACin pisteitä oli useampia. Inglotkin tuli bongattua, samoin Flormar. El Corte Inglésistä sai selektiivistä kosmetiikkaa vaikka minkälaista ja esim. Collistaria. Odotin kuitenkin ensimmäistä Sephoran reissuani kuin kuuta nousevaa ja niinhän siinä kävi, että koko homma oli aikamoinen pettymys. Ydinkeskustassa oli yksi Sephora El Corte Inglésin yhteydessä ja yksi oma kauppa. Näistä ei kuitenkaan saanut mitään kovin erikoisia merkkejä. Too Faced, NARS ja Urban Decay toki löytyi, mutta oikeastaan ainoastaan Marc Jacobs ja Sephoran oma merkki olivat sellaisia, joita ei Suomeen ihan helposti saa edes tilaamalla (paitsi jos haluaa maksaa tähtitieteellisiä postikuluja). Koska en näitä merkkejä kuitenkaan käytä, eikä Too Facedin uusimpia kokoelmiakaan missään näkynyt, poistuin Sephorasta tyhjin käsin.


Kikossa sentään oli kaikkea nättiä lisääkin. Alehyllystä löysin itselleni jälleen yhden luomiväripaletin, ihan pätevän oloisen kaksipäisen silmämeikkisiveltimen ja tuollaisen stain-tyyppisen värin, jota voi käyttää sekä poskille, että huulille. Tosin tuotteessa on enemmän kiiltoa kuin väriä ja se onkin kai tarkoitettu enemmän korostustuotteeksi.


Tässä vielä nämä swatchattuna. Luomiväripaletin kultainen persikka on aivan uskomattoman ihana. Mattaiset violetti ja musta sen sijaan aikas jauhoisia. Täytyy kokeilla, miten tämä käytössä pelittää.

Sellaisia terveisiä reissun päältä! Onneksi nyt ei tosiaan ole näköpiirissä mitään pippaloita, reissuja tai muitakaan menoja. Saa vihdoin olla vaan.

3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia!

    Me varattiin juuri Münchenin matka, jee! Menen siis lukemaan sun Saksan ostospostausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!

      Oo, Münchenissä haluaisin minäkin käydä. Se on varmaan kaunis kaupunki. Toivottavasti postauksesta on apua shoppailuun :D

      Poista
  2. Kiitos! Olen itsekin näihin aika tyytyväinen ja siihen, että en -ihan kaikkea- kuitenkaan haalinut reissusta mukaani :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...