lauantai 31. elokuuta 2013

Elokuun loppuneita

Vaikka useimmat voidepurkit tuntuvat kestävän ikuisuuksia, olen silti saanut jotain käytettyä loppuun asti.


Ahavan päivävoide, Time to Hydrate, Essential Day Moisturizer tuli elokuun Livboxin mukana ja sain sen hyvin lotrattua parissa viikossa loppuun. Voide on tarkoitettu normaalista kuivalle iholle. Se on helposti levittyvä, jopa yllättävän jämäkänoloinen ja ainakin minun ihooni imeytyi ihan kohtuullisesti. Tuoksu on mieto, aika sellainen perus-kosmetiikan tuoksuinen, jos nyt niin voi sanoa. Ei tästä ainakaan mikään (kuollut)merellinen fiilis tullut. Mitään suurempia intohimoja ei tämä voide herättänyt. Varmaan ihan ok voide kuivaihoiselle. Itselleni en tätä ostaisi. Vähän epäselväksi jäi myös se, mikä tämän voiteen vaikutus oli näppyongelmaani, käytin tätä kuitenkin samaan aikaan Lumenen yövoiteen kanssa, joka nyt ainakin ihoani ärsytti.


Loppuun kului myös tämän hetken suosikkiripsivärini, Helena Rubinsteinin Lash Queen Sexy Blacks-maskara. Olen käyttänyt näitä jo useamman ja tykännyt. Ripsiväri mielestäni tuo omien ripsieni parhaat puolet hyvin esiin. Se ei välttämättä tuuheuta ihan kovin paljoa, mutta ei kökköönnykään kovin helposti ja pidentää ripsiäni ainakin jonkin verran. Onneksi uusi ripsari oli jo odottamassa käyttöönottoa, ettei tarvinnut tästä luopua.

Viatonta kabukia ei vahingoitettu tätä kuvaa ottaessa

Clarinsin silmänympärysvoide Eye Contour Gel lykättiin mukaani Sokokselta. Näytin varmaan jotenkin nuutuneelta, koska tämän voiteen pitäisi vähentää silmien turvotusta ja mustia silmänalusia. Koostumus on geelimäinen ja levittyy sekä imeytyy ihan mukavasti. Turvotukseen tai silmänalusiin se ei kyllä vaikuttanut pätkääkään. Tätä tuskin ostaisin.


Viimeinen Lumenen kasvoille käytettävä voide ei sinänsä loppunut, mutta heitin tämän Pure Radiance Vitamin C Eye Creamin pois, koska aloin jo epäillä senkin ärsyttävän ihoani. Todellisuudessa mitään kovin suurta reaktiota ei ole sinänsä näkynyt. Totesin vaan, että parempi aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä ja tuorein rasvoin. Silmänympärysvoiteena tämä oli vähän mitäänsanomaton. Voide oli riittoisa, eikä tuntunut loppuvan millään. Pienikin määrä tuntui iholla lisääntyvän määrältään vähintään kolminkertaiseksi. En huomannut heleytystä.Body shopin Chocomania-suihkuvoiteen käytin viimeiseen pisaraan saakka. Kuvitelkaa tuo tyhjä pullo täyteen sellaista hieman hohtelevaa, ruskeaa, kaakaolta ihanasti tuoksuvaa suihkugeeliä. Kerrankin varoitus "ei saa syödä" oli tuotteessa ihan paikallaan. Ihana suihkuvoide, saatan ostaa tätä lisää. Chocomaniaa korvaamaan tuli Yves Rocherin ei-yhtään-niin-jännittävä granaattiomenasuihkugeeli, siitä sitten joskus myöhemmin.


L'Occitanen Date Bouquet-vartalovoin loppumisesta en ollut niinkään suruissani. Tämä on kaiketi tehty siihen 25 % sheavoiteen pohjaan, josta edellisessä postauksessa mainitsin. Kosteustehoja tässä siis riitti samalla kun voide kuitenkin levittyi hyvin. Tuoksu vaan oli sanalla sanoen vähän outo. Se tosiaan tuoksui taatelille, mutta soveltuuko tuoksu välttämättä kosmetiikkaan, niin siitä en ole yhtään varma. Tuoksu oli jännän makea eikä mitenkään erityisen houkutteleva.

Voidetta oli onneksi vain 100 ml, joten se ei kauaa kestänyt. Muovisen voideosan sai myös helposti pois, joten purkista tuli toistaiseksi säilytyskotelo lukuisille huulivoiteilleni, kun en sille muutakaan käyttöä ole vielä keksinyt. Todennäköisesti tässä käytössä siitä on enemmän iloa kuin voiteena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...