torstai 29. elokuuta 2013

L'Occitane love

Jostain syystä kaikki otsikot näyttävät muotoutuvan ulkomaankielisiksi, yritän korjata ongelman pikimmiten...

Olen viimeisen vuoden aikana tutustunut ja ihastunut L'Occitanen tuotteisiin.Varsinkin sarjan kosteusvoiteet tuntuvat olevan monella tapaa aivan mainioita. L'Occitanen sheavoidetta sisältävä käsivoidehan on jo eräänlainen klassikko eikä suotta. Kaikki L'Occitanen voiteet ovat enimmäkseen hyvin imeytyviä ja ne tuoksut! Aivan ihania! Usein huomaan pysähtyneeni paikalleni vain haistelemaan ihoani, koska voiteet tuoksuvat niin hyville. Ainoa miinuspuoli useammassa tuotteessa taitaa olla hinta, mutta joskus toimivasta tuotteesta voi oikeastikin maksaa vähän enemmän.


L'Occitanelta löytyy monenlaista käsirasvaa sen perinteisen 20 % sheavoidetta sisältävän lisäksi. Kaikkia voiteita taitaa lisäksi saada tälläisissä pienissä 30 millilitran tuubeissa, joita on helppo kuljettaa vaikka käsilaukussa mukana. Tässä kuvassa on laventelivoide, ruusuvoide, sheavoide ja pionivoide. Sheavoidetta lukuunottamatta voiteet ovat kohtalaisen juoksevia. Vaikka sheavoide vähän paksumpaa onkin, levittyy myös se silti kuin unelma, eikä jätä käsiä tahmaisiksi. Sheavoiteen ottaisin ehdottomasti mukaani autiolle saarelle, jos tarvitsisi joku valita.


Myös vartalovoiteita löytyy vähän joka lähtöön. Useimpiin tuoksu-/ainesosalinjoihin kuuluu myös vartalonhoitotuotteita. Vartalovoiteiden koostumuksia löytyy monenlaisia. Kaikkein vahvin tökötti taitaa olla jälleen shealinjan vartalovoi. Se on tosiaan aika paksua, kestää jonkin aikaa imeytyä ja on loistava kuivan ihon voide.

Tällä hetkellä aktiivikäytössä minulla on pionisarjan Pivoine Flora Beauty Milk, joka on hyvin juokseva, emulsiomainen ja kevyesti kosteuttava. Pionin tuoksu on vähän siinä ja siinä, että tykkääkö siitä vai ei. Vielä sitä on kuitenkin kestänyt, mutta pidempään käyttäessä voi olla, että tähän saattaa jopa kyllästyä.

Viime vuonna ostin myös joulualesta (kun halvalla sai) Fleurs Merveilleuses vartalovoin. Pioni on tässäkin läsnä, mutta tuoksussa on myös ruusua ja vadelmaa. Voide on kohtuullisen paksua ja sopii hyvin kuiville, kutiseville säärilleni. Voide myös näyttää varsin herkulliselta. Minulle tulee sen ulkonäöstä mieleen lähinnä vadelmarahka, nam!


Ihan puhtaasti hemmottelumielessä ja jälleen ihanan tuoksun vuoksi hankin myös mantelivoiteen ja suihkuöljyn. Ainakin voide lupaa kovasti kiinteyttää ihan mitä tahansa paikkoja, kunhan tätä tarpeeksi käyttää. Tästä en sinänsä tiedä kyllä mitään, koska olen käytellyt molempia aika säästellen. Voide on hennon mantelintuoksuista ja sanoisin, että jopa lähes geelimäistä. Se silti kosteuttaa oikein hyvin. Suihkuöljy muuttuu veden vaikutuksesta vähän sellaiseksi nihkeäksi vaahdoksi ja se on ollut omiaan auttamaan sheivauksessa, johon tätä pääasiassa olen käyttänyt.

Tämä postaus ei muuten ole maksettu mainos, vaikka L'Occitanea tässä hehkutankin. Lupaan tosin, että näistä tuotteista saatte kuulla jatkossakin, sen verran paljon niistä kuitenkin pidän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...