sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lähtökohdat

Olen hurahtanut kosmetiikkaan. Kauan se kyllä kestikin, sillä pääsin varmaan parinkympin puoliväliin saakka niin, ettei meikki + purkkiarsenaliiniini kuulunut kuin ripsiväri, puuteri ja puhdistusmaito. Ai kosteusvoide. Mikä se on?

Lieneekö sitten kolmenkympin kriisi tai uhkaavat rypyt, koska ihonhoito on hiljalleen alkanut kiinnostaa. Kaupathan ovat täynnä vaikka mitä ihanuuksia, mutta miten löytää sieltä ne sopivimmat tuotteet? Varsinkin kun tilanne on edelleen se, etten oikeasti tiedä, mikä minulle ylipäätään edes voisi sopia. Myös alan ammattilaiset, siis kosmetologit ja kosmetiikkamyyjät, eivät ole vielä päässeet sopuun siitä, onko minulla kuiva vai sekaiho. Tilanne taitaa toistaiseksi olla mielipiteiden suhteen 2-2. Yritä siinä sitten jotenkin pärjätä. Ei siis varmaan auta muu kuin ryhtyä kokeilemaan, jonkinlaisia suuntaviivoja kun onneksi saa vaikka muita kosmetiikkablogeja lukemalla.

Päätin myös perustaa oman blogin, vaikka vastaavia ja paljon taitavammin tehtyjä on varmasti koko netti pullollaan. Kirjoittaminen ja asioiden ylös laittaminen on silti minulle tärkeää, joten pidän tätä blogia lähinnä omaksi ilokseni. On myös mielenkiintoista seurata, minkälaisen määrän erilaisia kemikaaleja sitä päivän mittaan tuleekaan iholle ajettua. Sanat INCI ja luonnonkosmetiikka ovat tämän seurauksena alkaneet yllättäen kiinnostaa aika lailla.

Mitään "päivän meikki" postauksia on myös turhaa ihan hetkeen odottaa. Varsinkin silmämeikkiluomukseni näyttävät tällä hetkellä siltä, ettei niillä kehtaa edes ulos mennä, saatikka blogiin laittaa. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin. Ehkä joku päivä ne silmärajaukset oikeasti saa laitettua suoraan...

Silmämeikin sijaan voikin sitten keskittyä vaikka huuliin. Huulikiilto kun osuu jotenkin paljon helpommin kohteeseensa ja pieni käden tärinä on nopeasti korjattavissa. Onneksi sillä saralla ei ole puutetta vaihtoehdoista. Huulikiiltokokoelmani toimi inspiraationa myös blogin nimeä miettiessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...