sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Loppuneet: tammikuu 2014

Tein tälle vuodelle vain yhden uudenvuodenlupauksen (jos käsivoidehaastetta ei lasketa). Se oli, että tammikuussa kuluttaisin loppuun enemmän kuin ne viisi tuotetta, johon viime aikoina olen muuten yltänyt.


Ilokseni voin todeta, että tavoite saavutettiin helposti. Tälle kuulle loppuneita kertyi varsinainen kasa.


Kaikkein pisimpään hyllyilläni on tainnut roikkua tämä kolmikko.

Freemanin Facial Refining Cleanser Pear on monessa blogissa hehkutettu geelimäinen putsari. Se sisältää mm. salisyylihappoa ja on monella parantanut ihon kuntoa huomattavasti. Putsari on riittoisaa, mutta syy siihen, miksi minulta kesti puoli vuotta käyttää tämä loppuun on se, etten tykännyt tästä yhtään. Geeli jotenkin tarrautuu ihoon ja se on vaikea pestä pois. Kaikkein pahinta on kuitenkin se, että toisin kuin monella muulla, tämä ärsytti ihoani ja aiheutti selvästi näppyjä. Ihoni kunto parani suorastaan silmissä, kun sain tämän käytettyä pois. Tätä ei siis kannata ostaa enää uudestaan.

Bodyshopin Camomile Silky Cleansing Oilin olen esitellyt jo aikaisemmin. Syy tämän pitkään kestoon oli puhtaasti sen riittoisuus. Pidin tästä todella paljon. Lisäksi tuo yksi pönikkä kesti kerran päivässä käytettynä lähes puoli vuotta! Tätä varmasti ostan joskus vielä lisää.

Clarinsin Gentle Foaming Cleanser With Cottonseed normaalille ja sekaiholle tuli aikoinaan Livboxissa. Epäilen, että tämä ärsytti ihoani myös, joten pienen putelin käyttöön meni jälleen se puoli vuotta. Tämä on lisäksi riittoisaa. 3 cm:n lirulla pesee helposti koko kasvot. Lopputulos on tosin niin natisevan puhdas, että en ole sellaiseen vielä muiden tuotteiden kohdalla aiemmin törmännyt.


L'Occitanen hoitoainetta kului jo toinen pullo. Tykkään edelleen.

Verbena suihkugeeli, myös L'Occitanelta, tuoksui hennosti sitrukselta. Geeli oli kuitenkin niin lirua, että ei tee mieli ostaa tätä lisää. Enemmän tätä oli suihkun lattialla kuin muualla.

Crabtree & Evelynin Tarocco Orange-suihkugeeli oli sitäkin jähmeämpää ja hyvä kun tämän sai purkista ulos. Tuoksussa oli myös salviaa ja eukalyptusta, jotka tekivät appelsiinin kanssa tästä todella raikasta ja hyväntuoksuista. Tätä voisin ostaa hyvinkin lisää, jos muista suihkugeelejä ei olisi tuolla jemmoissa riesaksi asti.


Doven Go Fresh-kosteusvoide oli kevyttä ja ihanan raikasta. Tuoksusta erotti hyvin kurkun ja vihreän teen. Oikein kuivaihoisille tämä todennäköisesti on liian kevyttä.

L'Occitanen Almond Milk Concentrate-kosteusvoiteen ostin aikanaan puhtaasti tuoksun vuoksi. Aivan ihana pehmeä manteli! Tämän pitäisi myös kiinteyttää, mutta en tätä kyllä erityisesti huomannut. Kosteutuksen se hoiti ihan mallikkaasti, joskin lievää rullautumista oli aika ajoin havaittavissa.

Lasipurkkikin on yksistään niin upea, että täytyy varmaan pestä se ja laittaa uusiokäyttöön. En tosin ole vielä keksinyt, mitä siinä voisi säilyttää. Topsipuikkojen säilytysastiana tämä olisi juuri sopivan kokoinen, mutta en oikein uskalla tuoda painavaa lasipurkkia kylppäriin, koska ennenpitkää se putoaisi lattialle kuitenkin.


Nyt kun olen ottanut käsivoiteet tehokäyttöön, sain vihdoin kulutettua niitä pois ensimmäistä kertaa kuukausiin. Valitettavasti yhtäkään näistä ei vielä voida laskea haasteeseen.

Suosikkini näistä oli yllättäen tuo taatelintuoksuinen käsivoide. Voidepohja siinä on käsittääkseni sama kuin tuossa keskimmäisessä, mutta lisänä on vain ihanan makea taatelintuoksu. Jostain syystä en pitänyt tästä tuoksusta yhtään vartalovoiteessa, mutta käsivoidetta hankkisin heti lisää, jos tätä olisi saatavilla (ja jos en olisi lakossa...)

20 % sheavoidetta sisältävä, kuiville käsille tarkoitettu käsivoide in edelleen yksi suosikeistani. Pivoine Flora-voide tuoksui ihanalta pionilta, mutta oli muuten aika lirua. Sitä ei tule ikävä.

Samoihin kuviin on päässyt jälleen kerran loppuunkätetty Helena Rubinsteinin Lash Queen Sexy Blacks-ripsiväri. Luulin jo että pärjäisin ilman tätä, mutta ei. Pakko se oli kuitenkin uusi jälleen ostaa.

Tässä kuussa oli siis huimat 12 loppunutta putelia. Tavoite saavutettiin siis tuplaten! Hyvä minä!

4 kommenttia:

  1. Nice work ;). Mua on houkutellu noi Body Shopin kamomillapuhdistustuotteet! Oletko kokeillut sitä puhdistusvoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole puhdistusvoita kokeillut, mutta olen kyllä kuullut siitä kehuja. Toisaalta onnistun käyttämään tämmöisiä tuotteita aina ihan liikaa kerralla, joten tuollainen purkissa oleva voimainen tuote varmaan kuluisi minulta viikossa.

      Poista
  2. Hei ihan vinkkinä, sitä Kalinka Beautyn poskipunaa on taas tullut kosmetik4lessille jos vaan vielä kiinnostaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, täytyy käydä tsekkaamassa, jos nyt saisin sen ostettua. Kiitos tiedosta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...