torstai 23. tammikuuta 2014

Kiltin tytön hullutukset

Mitä tapahtuu, kun luksusmeikkeihin ja varakkaiden, keski-ikäisten naisten ihonhoitoon profiloitunut Guerlain yrittää muuttaa imagoaan särmikkäämmäksi ja nuorekkaammaksi? Noh, konservatiivis-sävytteiseen luomiväripalettiin ympätään tietenkin shimmerinen pinkki ja kutsutaan luomusta neoniksi. Onhan se nyt ihan kreisiä!


Puhun tietenkin tästä Guerlainin Crazy Paris-joulukokoelmaan kuuluvasta Neon look-paletista. Kokoelmaan kuuluu toki myös parfymoitua vartaloglitteriä ja UV-kynsilakkoja, mutta itse tämä luomiväripaletti ei ole juuri sitä crazyä tai ainakaan neonia mielestäni nähnytkään. Sisältäähän se toki tuon pinkin, mutta se on kuitenkin aika kiltti pinkki. Muut sävyt sopivatkin sitten jo melkein kenen tahansa mukavuusalueelle. Paletti sisältää vaalean korostusvärin, muutaman erisävyisen ruskean, harmaan ja mustan. Pigmentti ei ole mitään superia, mutta ihan sellaista hyvää keskitasoa ja arkimeikkiin sopivaa kuitenkin.


Vaikka minua huvittaakin Guerlainin käsitys neonsävyisestä hulluttelusta, olen silti aika ihastunut tähän palettiin. Jos tämä olisi tosissaan ollut niin neon kuin mitä nimi antaa ymmärtää, olisi paletti jäänyt kokonaan ostamatta. Nyt paletissa on mukavia, arkipäiväänkin soveltuvia sävyjä ja piristeenä tuo pinkki, jota tälläinen värejä varova kiltti tyttökin uskaltaa kokeilla.


Sävyt sointuvat hyvin yhteen ja paletilla on vaivatonta tehdä silmämeikki, jossa pääsee käyttämään vaikka paletin kaikkia kuutta sävyä. Erityisen yllättynyt olin paletin mustasta, joka kesti rajauksena hyvin aamusta iltaan.Suosittelen siis palettia, mutta vastaavia sävyjä löytyy varmasti muualtakin ja myös halvemmalla. Pienenä arjen luksuksena tämä toki on omiaan. Palettia näytti olevan myynnissä Sokoksella edelleenkin, mutta jos tosissaan kiinnostaa, niin suosittelen katsastamaan Escentualin, josta tätä saa ainakin toistaiseksi puoleen hintaan 27 punnalla. Ei yhtään paha diili.

4 kommenttia:

 1. Kuvaus "neon" hymyilyttää kyllä tuon paletin yhteydessä.;) Paletti muuten on oikein käyttökelpoisen ja kivan näköinen - pinkki on upea lisä. Eniten kuitenkin ihastuin pinkkikarvaiseen siveltimeen.:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tästä oikein kovasti yrittämällä jotain neoniakin muistuttavaa saisi, jos käyttäisi meikissä pelkästään tuota pinkkiä ja valkoista esimerkiksi. Mutta muuten tosiaan, aika perusvärejähän tässä on. Se kyllä sopii minulle.

   Pinkki sivellin on tosiaan söpö, onneksi sitä ei tarvitse käyttää, niin ei likaannu :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen nyt useampana iltana tätä vain ihaillut. Onhan tämä tosi kaunis ihan katsella, mutta onneksi tällä saa aikaiseksi ihan kohtuullisen pätevän meikinkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...