keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Vinkki NARS-fanaatikoille ja muille wannabe-faneille

Pyydän jo etukäteen anteeksi, jos tämä postaus aiheuttaa jollekin hallitsemattoman shoppaushimon. En lupaa kuitenkaan olla vastuussa Visojenne vinguttamisesta.

Vierailin HqHairilla ja huomasin, että tämä paletti on tullut ennakkotilattavaksi:Eli kyseessä on NARSin NARSissist Limited Edition luomiväripaletti. Ihania sävyjä!

Saattaapi olla, että paletit tulevat ja menevät jo ennakkotilauksen aikana, joten kannattaa ehkä ostaa omansa nyt, jos tätä himoitsee. Pienenä vinkkinä: HQNOV alekoodi toimi ainakin minulla edelleen, vaikka se väittää olevansa voimassa vain marraskuussa... Alekoodin kanssa hinta oli rapiat 56 euroa.

6 kommenttia:

 1. Paletti on ihana... Niin ihana, että toissapäivänä olin kiikuttanut sen Narsin sivuilla koriin yhdessä parin muun tuotteen kanssa (jestas niitä kolmen luomivärin paletteja!). Ehdin jo rekisteröitymäänkin sivuille ja postituskulut olisivat olleet ilmaiset, kunnes jumiuduin siihen, että Nars käyttää UPS:ää toimituksessa eikä se säätäminen milloin voin olla kotona vastaanottamassa pakettia tuntunut houkuttelevalta. Ja kun ostokori jotenkin kummallisesti tyhjeni itsestään (?), päätin etten himoitse Narsia riittävästi yrittääkseni tilausta. Mutta tiukkaa pidättäytyminen aluksi teki.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä kuvitella. Itsellänikin tilaus usein kaatuu tuohon, että ei sitten viitsi kuitenkaan sitä säätöä.

   Kolmen värin paletit ovat tosi upeita! Narsissist taitaa muuten olla sieltä nettisivuiltakin jo lopussa, koska ainakaan haku ei sitä löydä.

   Poista
 2. Wau, onpas kaunis paletti! Nam, kyllä nyt luomivärifanaatikon silmiä hivelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Sävyt vaikuttavat vielä aika käyttökelpoisilta ihan arkimeikissä.

   Poista
 3. Minua ei tämä paletti ollenkaan puhuttele, mutta vinkkaampa kuitenkin tästä kirjoituksesta: http://siameselipstick.blogspot.fi/2014/01/voi-nars-kylla-ma-nyt-niin-mieleni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Samankaltaisia arvioita olen itseasiassa lukenut muualtakin nyt "jälkikäteen". Toisissa blogeissa tästä pigmenttisyyden puutteesta ollaan oltu näreissään ja sitten taas toisaalla ollaan oltu ihan tyytyväisiä. Joku on epäillyt, että laatu vaihtelisi jopa palettien välillä :o Että saa nyt sitten nähdä, mitä on tulossa. (Tässä taas minulle opetus (nro 7629), että kannattaa tutustua asioihin ennenkuin mitään lähtee ainakaan tilailemaan...)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...