keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Loppuneet: joulukuu 2013

Hauskaa uutta vuotta!

Itselläni vuosi 2014 lähti ainakin vauhdikkaasti käyntiin ja ihan kosmetiikan merkeissä. Näin nimittäin yöllä unta kuivashampoista. Unessani joku sanoi asiantuntevalla äänellä, että Batiste toimii hyvin, paitsi jos hiukset on tosi likaiset, niin sitten se vain pahentaa tilannetta. Ettäs tiedätte.

Palataan kuitenkin vielä viime vuoteen ja katsotaan joulukuun loppuneiden saldo.


Eihän näissä määrissä edelleenkään ole hurraamista. Käsivoiteitakin yritin oikein tehokäyttää suuren osan kuuta, enkä siltikään saanut niistä yhtäkään loppumaan, vaikka tuubit olivatkin pieniä. Voisin tässä tehdä nyt ensimmäisen ja todennäköisesti viimeisen uudenvuoden lupaukseni ja luvata, että tammikuussa loppuneita purkkeja on ainakin kuusi. :) On se hyvä pitää standardit korkealla tässäkin blogissa.


Osiksen Hairbody-suihkeen käyttelin loppuun. Tämä oli muuten tosi riittoisaa. Yksi pullo kesti lähes päivittäisessä käytössä n. 3-4 kuukautta. Hehkutin suihketta syyskuussa. Olen sittemmin tehnyt vähän vertailevaa tutkimusta ja todennut, että useimmiten pääsen samaan lopputulokseen, kun vain sormilla pöyhin hiukset irti päänahasta ja annan kuivua sen jälkeen käyttämättä mitään aineita. Joten en nyt sitten tiedä, onko tästäkään lopulta mitään käytännön hyötyä siinä tarkoituksessa, johon olen tätä käyttänyt. Menin kuitenkin ostamaan tätä uuden pullon, joten suihkuttelu jatkuu.


Yves Rocherin Pur Bleuet meikinpuhdistusaine pääsi sekin loppumaan. Hinta-laatusuhde on loistava. Kirjoittelin tästä marraskuussa. Tätäkin löytyy lisää.


Suihkun hyllyllä on muutama matkakokoinen suihkugeeli roikkunut jo ikuisuuden. Päätin, että on jo aika laittaa geelit vaihtoon ja käytin nämä pois. Natuviven Lemongrass-suihkugeeli oli miellyttävän tuoksuista ja muutenkin oikein mukava tuote. Voisin ostaa tätä lisää, jos akuutti suihkugeelitarve yhtäkkiä pääsisi yllättämään. Tätä tuskin kovin nopeasti tosin tapahtuu.

Bodyshopin Strawberry-suihkugeeliä melkein ostin täyskokoisen pullon. Totesin kuitenkin lopulta, että tämä on tuoksultaan niin makeaa, että tätä ei pysty käyttämään kuin pieninä määrinä.


Lumenen/Natural Coden Clear It Up oli joulukuun suosikkeja ja tätä olisin voinut käyttää pidempäänkin. Kirjoittelin tästä pari päivää sitten.

Semmoinen saldo tällä kertaa. Toivottavasti teidän kosmetiikkavarastonne tyhjenevät vähän nopeampaa tahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...