sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kiilto kuriin?

Täydellisen päivävoiteen etsintä jatkuu. Olen aika monesta voiteesta onnistunut saamaan itselleni vain näppyjä, joten päätin kokeilla vaihteeksi ongelmaiholle tarkoitettuja tuotteita ja silmiini osui Natural Code-sarjan Glow Without Shine-kosteusvoide. Samalta hyllyltä nappasin mukaani vielä Clear It Up-geeliputsarin, koska olen pitänyt Lumenen putsareista muutenkin.


Natural Code-sarjan kohderyhmänähän on lähinnä (varhais-)nuoret. Sarjassa on kuitenkin paljon hyviä tuotteita, joten ne sopivat hyvin tälläiselle päälle kolmikymppisellekin. Nyt esiteltävät tuotteet lupaavat säännöllisessä käytössä jättää ihon mattapintaiseksi, vähentää rasvoittumista, talintuotantoa ja epäpuhtauksia. Kosteusvoiteella pitäisi iho saada myös tasaisemman väriseksi. Geeliputsarin tehoa voi vielä lisätä settiin kuuluvalla kasvovedellä, joka minulla myös on, mutta jota en kaksoispuhdistuksen vuoksi ole niin paljoa käyttänyt. INCIstä löytyy molemmista mm. salisyylihappoa, tosin en tiedä millä pitoisuudella.


Glow Without Shine-kosteusvoidetta lähdin käyttämään varovasti, koska Lumenen aiemmista kosteusvoiteista minulla ei ole ollut kuin huonoja kokemuksia. Ensimmäiset käyttökokemukset olivat kuitenkin miellyttäviä. Minua miellytti etenkin voiteen pakkaus, tuubi kun on paljon hygieenisempi kuin purkki. Voide tuntuu kevyeltä, mutta kosteuttaa sekaihoani ihan riittävästi. Voiteessa on hento tuoksu, joka tosin katoaa iholta niin nopeaan, että voide on paremminkin lähellä tuoksutonta. Pieni tippa voidetta levittyy yllättävän laajalle alueelle, joten tämä on myös riittoisaa. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että näppyjä tätä käyttäessä ei ole ilmaantunut yhtään! Jee, vihdoin joku vaihtoehto Erisanille.


Clear It Up-geeliputsaria olen ehtinyt jo kuluttaa yhden pönikän ja olen ihastunut! Voiteessa on hento, kohtuullisen miellyttävä tuoksu. Se levittyy kasvoille vaivattomasti ja vaahdottuu hyvin. Pesun jälkeen iho on miellyttävän pehmeä. Pientä narskuvuutta tälläkin saa aikaiseksi, mutta ei häiritsevässä määrin.


Entä sitten ne lupaukset? Ehdin käyttää näitä yhdessä muutaman viikon, ennenkuin putsari loppui. Kiillosta en niin osaa sanoa, se taitaa olla kyllä ihan ennallaan, mutta mielestäni ihoni on muuten näiden aikana ollut parhaimmassa kunnossa pitkään aikaan. Sinänsä harmi, että erilaisia putsareita ja voiteita on kertynyt nurkkiin niin paljon, että en voi tätä kokeilua nyt ainakaan heti jatkaa. Molempia tuotteita olen kuitenkin jo ostanut uudet purkit (kun halvalla sai) ja käytän näitä varmasti jatkossakin.

Suosittelen kokeilemaan! Onko teillä suosikkeja Natural Code-sarjassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...