torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun Livbox: melkein napakymppi

Jos oli viime kuun Livbox minulle aika pitkälti turha, niin tämän kuun boksi sitten yllätti monipuolisuudellaan ja runsaudellaan. Teemana oli luonnollisesti joulu.


Laatikko oli ahdettu lähes ääriään myöten täyteen kaikenlaista kivaa ylläriä.


Viime kuussa kaipaamiani tuoksunäytteitä oli tällä kertaa mukana jopa kolmin kappalein. Setistä löytyi viime aikojen tuoksusuosikkini Katy Perryn Killer Queen sekä Roberto Cavallin tuoksu Just Cavalli sekä naisten että miesten versiona. Ensisuihkaisun perusteella molemmat vaikuttavat aika lupaavilta.


Goldwellilta löytyi StyleSign Sleek Perfection-suihkeseerumi ja Hot Form-muotoiluneste. Tuotteet auttavat hiusten suoristamisessa ja tarjoavat sekä kosteussuojaa että lämpösuojaa. Näille tuotteille minulla on todennäköisesti vähiten käyttöä, koska piikkisuoria hiuksia ei juuri kannata suoristaa, enkä muutenkaan hiuksiani juuri käsittele. Enköhän saa tämän kuitenkin lahjoitettua jollekin.


Favoran Kosteuttavasta seerumista olen erittäin innoissani. Seerumeja minulla ei juuri olekaan ja tämä saattaisi jopa sopia herkästi ärtyvälle iholleni. Tämä "näyte" on muuten ihan täysikokoinen ja näyttää maksavan yli 20 euroa useammassakin verkkoapteekissa. Aikas hyvä diili siis. Nivean Smooth Caring vartalovoide tulee varmaan käytettyä, mutta ei herätä suurempia intohimoja.


Meikkejä, vihdoinkin! Tai ainakin MSCHICin Pure Lip Liner-rajauskynä sävyssä Santa's Little Helper. Olen tähän todella tyytyväinen. Rajauskynällä saa aikaiseksi upeat mattaiset joulun punahuulet. Se tuntuu huulilla todella hyvältä, ei kuivata ja jälki on erittäin tasaista. Ihastuin tähän välittömästi ja tämä tulee varmasti käytettyä. Kynsitarroilla en taas kauheasti tee mitään, mutta eiköhän joku nämä huoli.


Pienenä joululahjana laatikkoon oli lykätty myös tumman chilin makuinen Suklaalusikka. Kyllä vaan livboxilaiset tietävät, että pienellä suklaalahjuksella ainakin minut saa puolelleen välittömästi.

Todella hyvä Livbox siis tällä kertaa. Myös rahoilleen sai ihan kunnolla vastinetta. Laskutoimitukseni mukaan tuotteiden arvo on lähemmäs 60 euroa ja suklaa siihen päälle. Aika hyvin, eikös vaan?

Mitä itse tykkäätte tämän kuun Livboxista?

4 kommenttia:

 1. Kiva, että boksissa oli tällä kertaa mieluisia juttuja! Toi huultenrajauskynä lämmittäis erityisesti munkin sydäntä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynä on kyllä varsin ihanan värinen. Näin pikatestauksella sanoisin, että pysyvyyskin on aika hyvä. Tykkään!

   Poista
 2. Itsekkin tykkäsin Livboxista! (: Mikään tuote ei oikein erityisesti säväyttänyt, mutta yleisesti tosi hyvä loota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tästä varmaan kaikki löytävät jotain itseä miellyttävää paremmin kuin esim. siitä viimekuisesta. Ihan hyvä kokonaisuus!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...