sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marraskuun loppuneet

Apua! Taas meni yksi kuukausi. Nämä loppuneiden postaukset alkaa olla jo vähän masentavia, kun tuntuu, että juurihan minä tämän jo tein. Mutta näin se aika vaan kuluu.


Saldo jäi marraskuussakin taas yllättävän laihaksi. Olen vähän laiskasti nyt käyttänyt vartalovoiteita, joten se kummasti tässäkin taas näkyy. Huolestuttavaa on, etten saanut ensimmäistäkään käsivoidetta kulutettua. Niitä meinaan riittää, joten olisi syytä käyttääkin.


Kerastasen kevyt Lait Vital-hoitoaine on pyörinyt kylppärissä jo jonkin aikaa. Päätin alkukuusta kuluttaa sen loppuun, että saan hyllylle vähän enemmän tilaa. Tuotteena Lait Vital ei aiheuttanut mitään kovin suuria intohimoja, mutta tälläisille piikkisuorille hiuksille tämä on ihan ok. Sanoisin, että jos jollakin on vähänkin vaativampi ja helposti takkuun menevä hiustyyppi, niin tämä on aivan liian kevyttä.


Pari luottotuotetta loppui myös. Lumenen Matt Touch-puhdistusgeeli ja Erisanin Kosteuttava kasvovoide. Puhdistusgeeliä olen käyttänyt vuosien varrella useammankin pönikän. Sen tilalle otin nyt Natural Code-sarjan Clear It Up-geelin. Erisanista uusi puteli on jo käytössä. Molemmista olen kirjoittanut aikaisemminkin: geeliputsarista kaksoispuhdistuspostauksen yhteydessä ja Erisania hehkutin lokakuussa.


Sain yhden kosteusvoidepurkinkin käytettyä. Dermosilin Carrot Body Cream on ihan peruskamaa. Kohtuullisen kevyt ja hyvin levittyvä. Ei rullaa ja tuoksukin tässä on pidetty jossain kohtuudessa. Hypoparfum-merkinnästään huolimatta saman sarjan karpalovoiteessa oli mielestäni todella voimakas tuoksu. En sitten tiedä, miltä nämä tuoksuisivat ilman tuota hypo-merkintää. Varmaankin avaruuteen asti...

Lempparituotteeni tässä kuussa oli ehdottomasti L'Occitanen riittoisa Rose Aurore-suihku"hyytelö". Tuoksu tässä on aivan ihana! Näitä oli myynnissä L'Occitanen myymälöissä kesällä vain pari kuukautta ja onnekseni tajusin ostaa myös saman sarjan hajuveden. Se on nimittäin yksi arkituoksusuosikkeistani. Tuoksu näissä on ruusuinen, mutta pieni sitruksen vivahde tuo tuoksuun keveyttä. Tämä suihkugeeli on tosiaan nimetty hyytelöksi ja se olikin jännän jämäkkää. Eipähän ainakaan tuote karkaillut sormien välistä!

Aika pieni saalis siis tälle kuulle. Toivotaan ensi kuulle parempaa. Kosmetiikkavarastot ovat onneksi tyhjentyneet viime aikoina paljon nopeammin kuin tästä voisi päätellä. Äitini ja siskoni ovat kuulleet niiden olemassaolosta ja vähän väliä tuntuu jotain katoavan parempaan käyttöön. Hyvä sinänsä, tuleepahan tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...