perjantai 29. marraskuuta 2013

Bileet kynsillä jatkuuLumene on kerrankin iskenyt oikein johonkin glitter-kultasuoneen näillä tämän syksyn kausilakoillaan. On nämä vaan toinen toistaan upeampia. Viime viikon loppulla lakkasin kynteni tällä kertaa sävyllä 42 Hiekkamyrsky, joka on kimaltelevan hopeinen hiekkalakka. Loppuviikon sitten vain ihastelin kynsiäni ja huokailin.

Kuvan kynsilakkapullo ei liity tapaukseen

Kuvat eivät päästä lakan kimallusta kunnolla oikeuksiinsa. Lakka on kuitenkin paljon sädehtivämpää, kuin miltä tässä näyttää. Vähän kun valo vielä osuu kynsiin sopivasti, niin vautsi! Olen vähän ihastunut näihin, huomaatte varmaan.

Hiekkalakat tuntuvat edelleen kaikkien aloittelijoiden unelmalta, koska se, että näitä vähän huitaisee johonkin ei niin kovin helposti näy. Täydellistä. Lakka tuntuu myös kuivuvan aika nopeaan, joten kovin kauaa näitä ei onneksi tarvitse varoakaan.


Pääsin myös testaamaan lakan kestävyyttä. Olen yleensäkin aika tohelo, joten lakat pääsevät minun kynsissäni oikein kunnon testiin. Glitterlakkoja on tunnetusti hankala poistaa, joten olin vähän yllättynyt, kun kulumisen merkkejä alkoi näkyä jo lakkaamista seuraavana päivänä. Tämä oli toki vielä pientä kynnen kärkien kulumista. Kolmantena päivänä lakka alkoi kuitenkin lohkeilla jo siihen malliin, että jouduin korjailemaan kynnen päitä uudella lakkakerroksella. Tämäkin on onneksi helppoa, koska tuohon rosoisuuteen nyt uppoaa tälläinenkin. Neljäntenä päivänä sitten etusormen lakoista oli suihkureissulla jo hävinnyt lähes puolet. Siinä vaiheessa lakat pitikin jo poistaa, joten asialla ei ollut niin väliä.

Täydellisiä juhlalakkoja siis. Oletteko päässeet näitä jo kokeilemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...