torstai 28. marraskuuta 2013

Ccccc

Jäin aikoinani aivan totaalisesti BB-kelkasta, joten nyt kun on siirrytty jo seuraavaan kirjaimeen, ajattelin ottaa tuotteita testiin. Tämä on varmaan syytä tehdä, ennen kuin kehitys kehittyy aakkosissa taas eteenpäin. DD nimittäin odottelee jo kulman takana ainakin Madaralla.

Onneksi Lumene on uuden CC-villityksen edelläkävijöitä, joten taaskaan ei tarvinnut Citymarketia edemmäs mennä tuotteita löytääkseen. Ostin Lumenen CC-puuterin ja peitevoiteen. CC-tuotteiden tarkoitushan on ensisijaisesti värin korjaus, etenkin kasvojen punoituksen peitto. Koska omassa nassussani on väliin jos jonkinlaista laikkua, koin olevani näiden tuotteiden kohderyhmää hyvinkin.

CC-puuterin lupauslista on varsin pitkä. Se lupaa punoituksen häivyttämisen lisäksi mattaisuutta, tasaisen ihonvärin, kosteutusta (!!), pitkäkestoisuutta ja ylipäätään täydellisen ihon. Peitevoidepurkissa näitä lupauksia ei ole, lieneekö sitten tilanahtaus tullut vastaan. Peitevoide lupaa vain peittää punoitusta ja couperosaa.

Kuten varmaan aika monelta muultakin blogistilta, ensimmäiset pyyhkeet Lumenelle lähtevät kyllä näiden purkkien ulkonäöstä. Siis katsokaa nyt näitä. Ollaan vuodessa 2013 ja tämä on paras mihin Lumene kykenee? Vähän enemmän tyyliä, pliis Lumene. Tuo peitevoidepurkki muistuttaa erehdyttävästi niitä tuotteita, joita 90-luvulla katseltiin paikallisessa Löytötexissä. Puuteri on sentään käteen jotenkin kätevän muotoinen, mutta nuo värit... *Syvä huokaus*. Jos tuote kuitenkin toimii, niin tiettyyn pisteeseen asti ulkonäkö on toki sivuseikka. Kotona pesukoneen päällä arkikäytössä nyt on ihan sama, miltä nämä purkit näyttää, mutta nyt naiset käsi sydämellä: haluaisitteko vetäistä nämä esiin esim. hienosta iltalaukusta? No en minäkään.


Palataksemme toimivuuteen. Olen näitä molempia käyttänyt nyt muutaman viikon ja itseasiassa ihan tykännyt. Varsinkin tuohon peitevoiteeseen olen ihastunut jo sen verran pahasti, että ostin sitä jemmaan varakappaleen. Peitevoidetta on todella helppo käyttää, tummuudesta huolimatta se sulautuu kalpeaan ihooni täysin. Peittävyys ei ole aivan täydellistä, mutta luonnollista lookia hakevalle ihan riittävää. Kestävyys on hyvä. Tykkään tästä tosi paljon! Kuinka ennen pärjäsinkään ilman?

Puuteri ei ole tehnyt ihan samanlaista lähtemätöntä vaikutusta. Kyllähän tämä toki tasoittaa ihon väriä, mutta ei nyt mitenkään kovin paljoa. Olen toki käyttänyt tätä meikkipohjan päällä, joten tasoitusta ei siinä vaiheessa ole toki enää paljoa kaivattukaan. Käyttö on helppoa myös kabukilla. Puuteri ei juurikaan pöllyä, vaan pinnasta lähtee tasan se määrä mitä tarvitaankin.

Mattapinta tämän puuterin kanssa pysyy mielestäni yllättävän vähän aikaa. Puuterin laiton jälkeen otsa saattaa kiillellä jo puolen tunnin päästä. Kasvoni eivät ihan tätä tahtia rasvoitu joten epäilen, että se on itse puuteri, joka siinä vähän hohtelee. Aika perustavaraa siis. Tätä en varmaan toista osta.

Oletteko jo ehtineet kokeilla uusia CC-tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...