lauantai 2. marraskuuta 2013

Lokakuun loppuneet

Nyt on jo marraskuu! Vastahan se kesäloma loppui. Aika huimaa vauhtia tämä aika kyllä kuluu.


Lokakuun loppuneiden saldo oli yllättävän vaatimaton. Itsellä oli mielikuva, että näitä olisi ollut enemmänkin. Tämähän toisaalta tarkoittaa sitä, että puolityhjiä puteleita on useampia, joten marraskuun loppuneisiin pitäisi sitten tulla paljon esiteltävää. Tässä kuussa ei juurikaan ollut pettymyksiä, vain hyviä perustuotteita, joita jatkossakin aion käyttää. Tosin yhden Dermosilin Tumma suklaa vartalovoin lahjoitin äidille, koska se rullautui ihollani kuin viimeistä päivää, ellei sitten käyttänyt sitä ihan hyttysannoksin. Kärsimättömänä ihmisenä olen sitä mieltä, että voidetta täytyy saada ilman ongelmia laittaa ihan juuri niin paljon kuin tykkää, joten luovutin tämän kanssa jo toisen käyttökerran jälkeen.


L'Occitanen jo vähän luottotuotteiksi muotoutuneet Dry & Damaged Hair-shampoo ja hoitoaine pääsivät loppumaan, mutta ei hätää! Tätä on pari putelia varalla. Hoitoaine voisi siloittaa hiuksia vähän enemmänkin. Tämän rinnalla on hyvä käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta lisänä, jotta hiuksien harjaaminen helpottuu. Kirjoittelin näistä tarkemmin syyskuussa.

Muutama pikkupurtilo tyhjeni myös. Physiogelin Creme oli todella hyvää perusvoidetta ja INCIn suhteen varsin pätevän oloista. Kosteuttavista aineosista löytyy mm. glyseriiniä ja sheavoidetta. Tein pikaisen katsauksen muihin perusvoiteisiini ja yllätyin siitä, kuinka mineraaliöljypohjaisia ne ovat. Aika monessa tuntui vaseliini olevan heti INCIn alkupäässä, muutaman muun mineraaliöljyn ohessa. Toki tämä sitoo kosteutta hyvin ihoon, mutta en enää ihmettele, jos joidenkin mielestä pelkkä oliiviöljy tuntuu kosteuttavan tehokkaammin.

Guinot'n Epil Confort Corpsista tykkäsin todella paljon. Ihoni ärsyyntyy sheivauksesta aika lailla ja tällä voiteella olen saanut ärsytystä laantumaan. Voide myös viilentää kivasti. Olen tätä säästellen käyttänyt kainaloiden iholle ja suunnitellut täyskokoisen purkin ostamista. Halvimmillaan olen tätä löytänyt 36 euron hintaan, joka on ostohaluja tosin kummasti hillinnyt. Olen nyt ottanut kokeiluun Yves Rocherin vastaavan tuotteen, jos se vaikka ajaisi saman asian.


L'Occitanen Pivoine Flora vartalo"maito" kesti varsin pitkään. Koostumus tässä on aika juoksevaa, joten sitä ei paljoa tarvinnut kerralla. Tuoksu oli miellyttävä pioni.


Lumenen tuotteita tässä kuussa loppui kaksin kappalein. Berry Refresh-sarjan Kuorivan suihkugeelin kanssa emme ensimmäisen kerran jälkeen meinanneet vielä tulla juttuun, mutta tälle kummasti kuitenkin lämpeni. Kuorivat rakeet olivat yllättävän kovia. Ne eivät iholla onneksi kovasti pistelleet, mutta tuntuivat kyllä sormien välissä. Tuoksu oli mukava, en sitten osaa sanoa, oliko se varsinaisesti lakkaa nähnytkään. Ulkonäkö muistutti erehdyttävästi aurinkokiisseliä. Tykästyin tähän kuitenkin sen verran, että ostin toisenkin purkin.

Saman sarjan Ravitsevaa käsivoidetta olen käyttänyt iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Koostumus voisi olla rasvaisempikin, mutta kyllä tämä ihan suhteellisen hyvin kosteutti. Tuoksu tässä oli sen verran makea, että kesän aikana ainakin yksi kärpänen teki itsemurhan tuohon pumppupullon suuaukkoon.

Näin on siis lokakuu taputeltu. Joulukin tulee kohta, oletteko jo lahjoja katselleet?

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko Yves Rocherilla joku sheivauksen jälkihoitovoide? Minkä niminen ja näköinen purkki se tarkalleen ottaen on? Tahtoo heti sellaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tosiaan. Ovat näköjään taas menneet muuttamaan purkin ulkomuotoa siitä kun itse tätä ostin, mutta tuote on varmaan ihan samaa: http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/karvanpoisto/2-in-1-kosteuttava-ja-ihokarvojen-uudelleenkasvua-hillitseva-emulsio/?cmSrc=Category

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...