tiistai 5. marraskuuta 2013

Livbox marraskuu: pieni pettymys

Kera pimein kuvin...

Marraskuun Livbox saapui tänään. Edellisestä boksista pidin todella paljon ja se sisälsi paljon minulle sopivia tuotteita. Toivoin siis tämänkin kuun boksin yltävän samalle tasolle.


Marraskuun boksin teemana on tällä kertaa pikkujoulut. Odotin innolla, mitä boksista paljastuu. Saatekirjeessä nimittäin puhutaan siitä, miten pikkujoulukautena meikataan enemmän, on kimallusta ja korkeita korkoja. Odotin malttamattomana glitterisiä luomivärejä, tummia huulipunia, jopa niitä hajuvesinäytteitä. Sen sijaan laatikosta löytyi nämä:


Öö, mihin ne meikit jäi?

Nähtävästi boksin tuotteiden avulla voi siis enemmänkin valmistautua aikaan ennen ja jälkeen varsinaisten pikkujoulujen. Laatikosta löytyy Académien Masque a l'Abricot-kasvonaamionappi. Tämä on sen verran riittoisa, että tuotteen pitäisi riittää parillekin käyttökerralle.


Vichyn Idéalia-päivävoiteesta mukana on ihan kohtuullisen kokoinen näytekoko. 15 ml jo näyttää, kuinka iho tähän reagoi. Vichyn voiteessa on mukana roosansävyistä mineraalipigmenttiä ja helmiäishiukkasia, jotka antavat iholle hehkua. (Tosin jos tähän päälle kuitenkin lyö sen mineraalimeikkipohjan tai meikkivoiteen, niin näinköhän voiteen hehku enää näkyy minnekään...)

Mariela Sarkima-kokoelmaan kuuluva Cailapin meikkisieni on kaksipuoleinen, joten sillä voi levittää niin nestemäiset meikkivoiteet, kuin puuteritkin.


Hiustuotteita laatikossa on kaksin kappalein: pikkujouluteemaan edes jotenkin sopiva Idhairin Elements Gold Fix It in Place-lakka ja Batisten kuivashampoo, jolla jossain piireissä on kuulemma jo vähän kulttimainettakin. Lisäksi boksista löytyy Academien hoitoloihin kelpaava 10 euron lahjakortti.

Tämän kuun boksi ei tosiaan tehnyt minuun kovin hyvää vaikutusta ja melkein kaikki sen tuotteista on sellaisia, joille minulla ei juurikaan ole käyttöä. Vichyn voide on näistä se mielenkiintoisin, mutta pelkään pahoin, että iholleni se ei taas välttämättä sovi ollenkaan. Kasvonaamio tulee todennäköisesti käytettyä. Sen sijaan meikkisientä en tarvitse ollenkaan, koska minulla on samaa tarkoitusta varten jo kasa siveltimiä. Hiuslakkaa olen elämäni aikana käyttänyt ehkä kolmesti ja tuskin se tämän lakan myötä tulee muuttumaan. Batisten kuivashampoo voisi olla mielenkiintoinen, ellei minulla olisi muiden merkkien vastaavia jo pari purkkia kaapissa, enkä oikein tiedä mitä niilläkään tekisin.

Mietin myös, kuinkahan moni pääsee lopulta tuon lahjakortin hyödyntämään. Se käy kuitenkin vain kourallisessa paikoista. Tuskin kauneushoitolasta kympillä mitään järkevää ostettavaa muutenkaan löytyy, joten maksun puolelle se menee kuitenkin.

Peukku alas siis tämän kuun Livboxille näin omasta näkökulmastani, tämä varmasti on muille sopinut paremmin. Itse jään odottelemaan parempia aikoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...