sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ulkomaiden ihanuuksia

Arvaatteko, mitä tästä paketista paljastuu?


No tämmöinen:


Löysin Gardenista tarjouksen, jota vaan ei pystynyt ohittamaan. Ostamalla Estee Lauderin tuoksun, sai meikkisetin kaupan päälle 50 punnalla. Onhan tämä sellaista luksusta, että pakkohan tämä oli saada. Setti on erittäin monipuolinen ja sen lähes jokainen tuote tuntuu kuin minulle tehdyltä. Tällä saisi tehtyä itselleen aika täydellisen pikkujoulumeikin.Laukusta paljastui täyskokoinen Sumptuous Extreme-ripsiväri sävyssä Extreme Black, näytekokoiset Pure Colour-kajalkynä sävyssä Blackened Black ja Pure Colour-kynsilakka. Kynsilakan väri ei voisi olla mieluisampi Le Smoking.


Huulipunia oli jopa kolmin kappalein, Pure Colour Long Lasting Lipstick-sävyt Nectarine, Sugar Honey ja Hot Kiss. Ihania kaikki! Pelkästään nämä kolme huulipunaa erikseen ostettuna maksavat muuten enemmän kuin koko tämä setti yhteensä. Huulikiillot olivat Pure Colour Gloss-sarjan Praline Paradise (ylhäällä) ja Garnet Desire.


Luomiväri- ja poskipunapaletit ovat taas tätä sarjaa, että näitä kyllä kehtaa esitellä paremmissakin piireissä. Luomiväreistä löytyy mukavasti väriä, onneksi ei ole vain pelkkää ruskeaa. Koostumukset vaihtelevat matasta shimmeriin.Poskipunia on kolme ja lisäksi palettiin kuuluu aurinkopuuteri. Näiden kanssa tulee kyllä ongelmaksi se, miten saa ison poskipunasiveltimen osumaan tuohon pieneen ruutuun.


Kun koko yö on juhlittu Estee Lauderin meikit kasvoilla, ne voi lopulta putsata pois herkille silmille tarkoitetulla silmämeikinpuhdistusaineella ja lopulta laittaa yötä vasten kasvoille Advanced Time Zone Night-yövoidetta. Settiin kuuluu myös kullanhohtoinen pieni meikkilaukku, joka tosin on sen verran lituska, ettei siihen juuri muuta mahdu kuin huulipuna ja korkeintaan puuteri.

Nyt on sitten taas vain se ongelma, että näin kaunista meikkisettiä haluaisi vain ihailla kaiket päivät, eikä sitä raaskisi ollenkaan käyttää. Yritän päästä tästä yli. Näin tämän ihanuuden muuten hiljattain myös Ideaparkin Kicksissä. Hinta tosin taisi olla tupla, mutta muita ostovelvoitteita siihen ei sisältynyt. Jos siis Lauderin tuoksut eivät innosta, mutta setin muuten haluaisi, kannattaa pitää Kickseissä silmät auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...