maanantai 28. lokakuuta 2013

... ja sitten YSL:ää

Samaiselta Emotionin keikalta, josta aiemman postauksen Diorin huulipunankin hankin, tarttui hihaan myös YSL:n Golden Gloss-huulikiilto sävyssä 54 Golden Sand. Tämä ostos meni enemmän siihen kategoriaan, kun halvalla sai. Huulikiilto maksoi nimittäin vain 15 euroa.


Olin sävyn suhteen vähän epäluuloinen, koska en yleensä kovin nudeista sävyistä tykkää. Yksin käytettynä tämä ei juurikaan väriä huulille tuo. Huulikiillossa on kuitenkin juuri sitä kiiltoa niin hyvin, että vähän mattaisempien huulipunien päälle käytettynä tällä saa aikaiseksi varsin mukavasti sädehtivät huulet. Kiilto levittyy hyvin ja pysyy kohtalaisesti. Miinusta tulee tuoksusta, joka YSL:n mukaan on vastustamaton mango, mutta minun mielestäni lähinnä vain outo. Tuoksu onneksi haihtuu nopeaan.


Golden Glossien jujunahan on se, että niiden pitäisi sisältää aitoa kultaa (0,2 %), josta kiilto nimenomaan saadaan. Mielestäni tämä on taas puhtaasti niitä markkinointikikkoja. Onko mitään järkeä käyttää aitoa kultaa nimenomaan huulikiillossa, kun samaan tulokseen pääsee varmasti jollain synteettisellä glitterillä? Onhan se toisaalta hienompaa sanoa, että lisättiin sitten huulikiiltomme 24 karaatin kultaa, kuin että lisättiin siihen glitteriä. Ja taas miljoonat naiset hullaantuvat, pakko saada!

Yksi syy tähän vähän kitkerään skeptisyyteeni on myös se, että olen nyt tavannut huulikiiltopaketin INCIn läpi neljään, viiteen kertaan, enkä ole vieläkään löytänyt sieltä ainesosaa, joka mielestäni kultaan viittaisi. YSL:n sivuilla olevassa INCIssä kulta kyllä mainitaan, mutta se INCI on ihan eri kuin mitä pakkauksen kyljessä lukee. Että sellaista. Tiedä nyt sitten mitä tästäkin ajattelisi.


Huulikiiltona tämä on kuitenkin erittäin mainio ja näitä kyllä tekisi mieli hankkia lisääkin.

Oletteko YSL:n kiiltoon jo tutustuneet? Löydättekö INCIstä kullan? Jos sitä kultaa tästä tosiaan löytyy, niin kannattaisikohan tarjota putkiloa vaikka kultarahaksi.comissa, ties vaikka pääsisi voiton puolelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...