torstai 24. lokakuuta 2013

Hutiostoksia 2

Näistä hutiostoksista tuleekin näköjään jatkokertomus. Toisaalta kun jatkuvasti paljon haalii kaikenlaista kosmetiikkaa, ei kaikki voi aina sopia aivan täydellisesti. Sattumalta tämän kerran hutiostoksista löytyy jälleen huulille tarkoitettuja tuotteita kuten viimeksikin, elikkäs Rimmelin Apocalips huulilakat:

400 Big Bang, 500 Luna, 102 Nova

Olen mainoksen uhri (taas). Jossakin naistenlehdistä oli mainos näistä huulilakoista ja siinä ne näyttivät mallin huulilla varsin hyvältä. Päätin siis hankkia pari.

Koostumukseltaa huulilakka on jokseenkin vetistä ja levittyy huulille vähän turhankin hyvin. Jos ei ole tarkkana, näillä saa värjättyä muutakin kuin pelkät huulet. Pigmenttikin näissä on varsin erinomainen. Näitä ei tarvitse kuin näyttää huulia päin ja väri tarttuu jo kiinni. Huulilakka myös värjää huulia jonkin verran ja itse lakka pysyy huulilla varsin mallikkaasti. En meinannut saada huulilakkaa kämmenselästänikään pois oikein millään. Hanavedestä lakka ei ollut moksiskaan, vaikka sitä kuinka tähän päälle lorotti. Jopa meikinpoistoaineen jälkeen kädessäni oli vielä nähtävissä punoitusta.

Big Bang, Luna, Nova

Sitten se mutta. Apocalips on ihan oikeasti hyvä huulilakka, mutta se ei vain sovi minun tyyliini. Jokainen sävy, jonka omista on liian jotain. Liian punainen, liian persikka, liian pinkki. Sana, joka minulle tulee mieleen, kun näitä huulilleni laitan on lähinnä muovinen. Sinänsä sääli, koska nämä varmasti pysyisivät huulilla hyvinkin hanakasti, eikä tarvitsisi olla koko ajan lisäilemässä. Ehkä vielä joku päivä opin näitä käyttämään.


 Jos siis haluaa oikein huomiotaherättävät huulet, on Apocalips tähän yksi varteenotettava vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...