sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vaihteeksi Dioria...

Edellisen postauksen vastapainoksi mennään nyt sitten sinne selektiivisempään suuntaan. Ideaparkin Emotionissa törmäsin poistohyllyssä Diorin huulipuniin. Päätin sitten lopulta ihan tieteen nimissä ostaa yhden ja testata, ovatko ne nyt tosiaan neljä kertaa parempia markettipuniin verrattuna, kuten hinta antaisi ymmärtää. Sattumalta huulipunan värikin oli juuri minulle passeli, eli sävy 644 Blossom.


Blossomin sävy taittaa hieman oranssiin ja ruskeaan. Juuri tälläisistä sävyistä pidän!


Huulipuna tuntuu miellyttävältä huulilla ja levittyy hyvin. Huulivoideaddiktille se oli ensin alkuun hieman kuivan tuntuinen, mutta kaikkeen tottuu. Itse asiassa tämä on todennäköisesti sieltä kosteuttavimmasta päästä.

No entäs se laatu sitten? Täyshintainen huulipunahan maksaisi melkein 40 euroa. Jos haluaa päästä aavistuksen halvemmalla, saa tätä ulkomailta tilattuna noin 30 euron hintaan. Tuohon hintaan odottaisin vähintään, että tämä pysyisi huulilla paremmin kuin muut punat ja että tätä käyttäessäni näyttäisin edes vähän Natalie Portmanilta. Siis vähintään.

Valitettavasti tässä suhteessa jouduin kuitenkin pettymään. Punan levityksen jälkeen peilistä katseli valitettavasti takaisin ihan se sama Riikka ja huulipuna oli aika tehokkaasti haihtunut kupin reunaan tai ties minne jo ensimmäisen kahvitauon jälkeen. Järkytyksekseni tämä tarttui myös hampaisiin, mitä ei esim. Lumenen punien kanssa ole käynyt koskaan.

Rupesin siinä siis pohtimaan, että mistä tässä oikeastaan maksan, koska ei se ainakaan neljä kertaa parempi pysyvyys, laatu tai ulkonäön paraneminen ole. Tulin siihen tulokseen, että ainakin puolet hinnasta tulee pelkästään vain siitä, että saat vetäistä kassistasi sopivassa paikassa esille tämän:


Esimerkiksi tämän sijaan:


Onhan se nyt paljon fiinimpää ja luo ihan toisenlaisen vaikutelman.

En siis mitenkään järjettömästi tähän Diorin punaan rakastunut, mistä tietenkin pankkitili kiittää. Jos näitä alesta jatkossakin löytyy, niin lisähankintoja voi toki harkita.

Sattumalta myös Ostolakon Virve mietti ihan samansuuntaisia asioita tällä viikolla. Kannattaa käydä lukaisemassa, mistä selektiivisten meikkien hinta koostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...