lauantai 26. lokakuuta 2013

Markettikosmetiikan kuningatar

Sellainen minusta on nimittäin kohta tulossa. Kun tänä kesänä löysin ensimmäistä kertaa ulkomaalaisten kosmetiikkaa myyvien nettikauppojen aarreaitat, haaveilin omistavani kohta kaikkea erikoista ja jännää, mitä ei Suomesta niin vain saakaan.

Juu ei. Olen nyt pari kuukautta hengannut Prisman ja Citymarketin hyllyjen välissä, Lumenen, Rimmelin ja L'Orealin ständeillä jo niin paljon, että pahaa tekee. Tiedän kohta viimeistä tuotetta myöten, mitä sieltä löytyy. Viimeinen niitti tähän arkkuun tuli, kun sorruin siihen, mitä olen viimeiseen asti viime vuodet vältellyt. Ostin markettituoksun. Syyllinen tähän viimeiseen alamäkeen on tässä, Katy Perryn Killer Queen:


Myönnän, että mitä markettituoksuihin tulee, olen todennäköisesti vain ennakkoluuloinen. Jotenkin olen ajatellut markettituoksuista niin, että niissä määrä korvaa yleensä laadun. Tuoksut vaikuttavat minusta usein todella voimakkailta. Pienenkin suihkautuksen jälkeen tuntuu siltä, että suorastaan ui parfyymimeressä. En tiedä mistä tämä johtuu. Onko niin, että tuoksujen monivivahteisuuden puutetta yritetään peittää vain runsaalla volyymilla?

Killer Queen veti minua valehtelematta puoleensa ensisijaisesti siksi, että pullo on niin uskomattoman hyvännäköinen. Katsokaa nyt sitä, niin söpö! Niin punainen! Pakkohan sitä oli kokeilla. Yllätyksekseni tykästyin myös tuoksuun. Se on juuri sellainen, mistä pidän. Makeahko olematta kuitenkaan liian ällö ja samalla sopivan raikas. Tuoksusta pitäisi löytyä mm. luumua ja marjoja. Tuoksunenäni ei ole niin kehittynyt, että osaisin näitä kauhean syvällisesti analysoida.


Mikään kovin monivivahteinen tuoksu tämä ei toki ole ja sen kestävyys ei ole mitään huippuluokkaa. Minulle tämä oli kuitenkin varsin positiivinen yllätys kaikkine ennakkoluuloineni. Tuskin minusta markettituoksujen suurkuluttajaa siltikään tulee, mutta voi niitä aina silloin tällöin tutkailla, jos ei muutakaan tekemistä keksi.

Kuinka paljon itse käytätte markettituoksuja vai panostatteko vain selektiiviseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...