lauantai 5. lokakuuta 2013

Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan

Voivottelin kasvovoideongelmiani tuolla joitakin postauksia sitten. Citymarketissa sain lopulta jonkinmoisen valaistumisen, kun huomasin suomalaisen Erisanin kasvovoiteet hyllyllä. Päätin kokeilla Erisanin Kosteuttavaa kasvovoidetta, jonka INCI vaikutti mukavan lyhyeltä. En tarkemmallakaan silmäilyllä huomannut siinä mitään kovin ihoa ärsyttävää.


Koska mikään voide ei ole minulle toistaiseksi sopinut, olin tämänkin suhteen aika skeptinen. Voide tuntui kuitenkin iholla jo lähtökohtaisestikin hyvältä. Se oli kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Tätä on surutta voinut käyttää vaikka keskellä päivää, koska voide ei ole jäänyt pyörimään iholle vaan oikeasti imeytynyt ja kadonnut hyvin lyhyen ajan sisään.

Kaikkein parasta kuitenkin on, että ihoni ei ole reagoinut voiteeseen näpyn näpyllä! (No joo, se vakiomäärä on toki ilmaantunut, mutta ei mitään koko naaman kattavaa katastrofia kuin aiemmissa kokeilussa.) Vähänkö olen iloinen! Vihdoin minulla on kasvovoide, jota voin huoletta käyttää ja jolla saan talvenaikaisen kuivahtamisen todennäköisesti vähän paremmin kuriin. Nyt tekee mieli käydä hamstraamassa loputkin Erisanit ja kokeilla, ovatko ne yhtä hyviä. Onneksi se ei kävisi edes kovin paljoa kukkaron päälle, koska kalleinkin Erisanin voiteista taitaa maksaa jossain siellä kahdeksan euron pintaan. Täytyy yrittää hillitä itsensä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...