keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Turkoosin hirviön isku

Törmäsin tässä hiljattain Freeman-sarjan maahantuojan nettikauppaan ja tulihan niitä puteleita vähän haalittua kun... höm... halvalla sai ja postikulut täytyi jotenkin useamman purkin kesken jakaa. Nyt sitten Freemanit ovat olleet tehokäytössä, koska niitä tosiaan riittää joksikin aikaa.


Ensimmäisenä korkkasin Dead Sea Minerals-kasvonaamion, joka lupaa puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa iholta ylimääräistä rasvaa Kuolleen meren mineraalien, merisuolan, laventelin ja bergamotin avulla. Ihon pitäisi tulla pehmeäksi ja terveen näköiseksi. Koko INCI löytyy mm. Freemanin omilta sivuilta.


Ensimmäinen shokin aihe tätä naamiota käyttäessä oli sen väri. Tämähän on kirkkaan turkoosia! Vähän jo ajattelin tätä naamalle levittäessä, että minuahan nyt jo koirakin pelästyy, mutta ei nyt sentään. Ainakin sitä näkee hyvin, minne kaikkialle tätä laittaa. Tuoksu on sellainen keskivahva, enkä oikein osaa sanoa, mikä tässä tuoksuu. Laventeli vähän, mutta on tässä jotain muutakin. Rosmariini tekisi mieleni sanoa, mutta voipi mennä aika metsään. Ihan miellyttävä tuoksu joka tapauksessa.

Savipohjainen naamio kuivuu iholle ihan kunnolla. Se onneksi lähtee pesemällä myös helposti pois. Ihoni näyttää tämän jälkeen ihan oikeasti aika hyvältä. Sanoisin jopa, että tällä saa kasvoille sitä paljon puhuttua heleyttä. Rasvaisuuden vähenemisestä en niin tiedä. Iho ei onneksi kuivahdakaan kovin pahoin tämän jälkeen.

Tosi kiva naamio siis! Jännää nähdä, onko muilla Freemanin naamioilla tehoeroja tähän verrattuna, vai ovatko ne vain suurinpiirtein samaa ainetta eri paketissa. Saapi nähdä, kun sinne asti joskus pääsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...