sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kaksoispuhdistuksen yritystä

Kosmetiikkablogeja lukiessa törmää itselle kaikenlaiseen uuteen, kuten kaksoispuhdistukseen. Ideana kaksoispuhdistus vaikuttaa aika järkeenkäyvältä, joten päätin kokeilla sitä itsekin. Asiaa auttoi paljon se, että törmäsin Body Shopissa juuri tulleeseen uutuuteen, Camomile Silky Cleansing Oiliin, joka sopi tarkoitukseeni kuin nenä päähän.


Camomile-öljy lupaa olla hellävarainen ja sopivan kaikille ihotyypeille. Tällä pitäisi irrota jopa vedenkestävä meikki. INCistä löytyy mm. soijaöljyä, manteliöljyä ja auringonkukkaöljyä. Öljy on riittoisaa. Olen käyttänyt tätä reilun kuukauden lähes päivittäin, enkä ole tämän pidemmälle purkissa vielä päässyt. Iholla öljy on miellyttävän tuntuista, mutta ei kuitenkaan tunnu jättävän ihoa rasvaiseksi. Tuoksu on kevyt ja miellyttävä.

Jotenkin en silti luota tämän tehoon ihan niin paljoa, että käyttäisin tätä ainoana putsarina. En sitten tiedä, irrottaako tämä vedenkestävää meikkiä jotenkin paremmin, mutta ainakin minun vesiliukoisen ripsarini se vaan lähinnä levitti pitkin poskia. Ei siis mikään paras silmämeikin puhdistaja.

Ihan ok tuttavuus tämä on silti ja hellävaraisen tuntuinen.


Kakkosvaiheen putsarina minulla on tällä hetkellä ollut tuttu ja turvallinen Lumene Matt Touch-puhdistusgeeli. Olen tätä vuosien varrella kuluttanut jo useamman törpön. Silmämeikkikin tällä irtoaa ihan tehokkaasti. Iho jää miellyttävän tuntuiseksi. Plussaa geeli saa myös siitä, että se ei maistu mitenkään liian pahalle. Erehdyin nimittäin kerran ostamaan jotain L'Orealin vastaavaa geeliä, joka vain suun lähistölle joutuessaan maistui pahalta ja pitkään.

Geelin pitäisi jotenkin auttaa pitämään kasvojen kiilto kurissa, mutta en ole tässä asiassa kyllä huomannut mitään eroa muihin vastaaviin tuotteisiin.

Kaksoispuhdistuskokeilut jatkuvat. En ole vielä täysin vakuuttunut, että se olisi jotenkin käänteentekevää aiemmin käyttämäni puhdistuksen rinnalla, mutta tuleehan kulutettua näitä aineita tehokkaasti, joita on nurkkiin kertynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...