maanantai 9. syyskuuta 2013

Pääasioita

Blogipostaukset ovat pyörineet kasvojen ympärillä tässä jo vähän aikaa, joten otetaan siitä vähän etäisyyttä ja käväistään pikkuisen ylempänä eli hiusten puolella. Esittelen tuotteet, joita tällä hetkellä käytän hiuksiini. Tästä tulee varmaan maailman lyhin blogipostaus...

Juttuhan on niin, että hiusten"laittoni" noin yleensäottaen koostuu lähinnä seuraavista askelista:

1) Pesen hiukset shampoolla, laitan hoitoainetta, jos sitä on ja jos viitsin
2) Etsin jakauksen paikan ja kampaan hiukset
3) Annan kuivua

Extrana tietenkin värjäys suurinpiirtein siinä kohtaa, kun juurikasvu alkaa jo vähän hävettää.

Että näin. Näin on pärjätty jo useampi vuosi. Tänä kesänä kuitenkin hiustenlaittorutiinini ovat käyneet läpi varsinaisen vallankumouksen, koska tuotemäärä on jopa tuplaantunut! Wow!


Ensin ne tärkeimmät eli shampoo ja hoitoaine, jota olen nyt myös muistanut paremmin käyttää. Aiemmin minulla oli käytössä Kerastasen Bain Chroma Riche-shampoo, jota myös suosittelen. Se oli ihan hyvää tavaraa. Tämän hetken ihastukseni on kuitenkin (ylläri) L'Occitanen Dry & Damaged Hair-shampoo ja hoitoaine, joista olen tykännyt. Molemmissa on aika sellainen yrttinen tuoksu, mutta totuin siihen nopeasti ja nyt suorastaan tykkään siitä. Varsinkin alkuvaiheessa nämä myös jättivät hiukset jotenkin ihanan kevyiksi. Siitä en vielä osaa sanoa, kuinka hyvin nämä väriä suojelevat, koska värjäsin hiuksiani vasta hiljattain. (Siis sitä ennen ei kauheasti ollut mitään, mitä olisi tarvinnut edes suojata...)


Uusin tulokas kylppärinkaappiin on sitten tämä Goldwellin DualSenses Color Extra Rich hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ostin tämän kampaajan suosituksesta ja lisäksi tämä oli hyvässä alessa. Olen tästä kyllä tykännyt. Hiukset on helpompi harjata tämän laiton jälkeen ja aine tuoksuu tosi hyvältä, kukkaiselta. Tämä tulee myös kestämään pienen ikuisuuden, koska tätä ei tarvita kuin sellainen herneen kokoinen nokare ja pullossa on kuitenkin 150 ml tavaraa. Muuten en osaa sanoa, tekeekö tämä hiuksilleni mitään sen kummempaa.


Osiksen Hairbody muotoilu- & hoitosuihke on sen sijaan lojunut kaapissa jo vähän pidempään. Ostin tämän jossain kohtaa, kun sain jonkin hiustenmuotoiluinnostuksen. Koska innostus kesti noin kolme päivää, on suihke ollut jonkin aikaa käyttämättömänä. Innostuin nyt uudestaan kokeilemaan tätä ja oikeasti ihastuin. Suihkuttelen tätä hiusten juuriin kun hiukset ovat vielä märät ja annan jälleen hiusten kuivua ihan itsestään. Suihke antaa hiuksille kuitenkin ihan mukavan annoksen tuuheutta. Tietenkään ero nyt ei ole mikään suuren suuri siihen verraten jos en mitään tee, mutta huomaan sen kuitenkin itse. Sanotaan vaikka niin, että ilman tätä hiukset menevät päätä myöden ja tämän kanssa ne menevät päätä myötäillen. Ihan kiva hyöty siis minimaalisella panostuksella, joka sopii filosofiaani tietenkin täydellisesti. Tätä tulen todennäköisesti ostamaan vielä lisääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...