torstai 12. syyskuuta 2013

Hutiostoksia

Myönnetään. Sorruin kaupanpäälliseen, kun tässä hiljattain kävin Anttilassa meikkiostoksilla. Bootsin No7-sarjaan sai luomiväripaletin kaupan päälle, kun osti tarpeeksi isolla rahalla kyseisen sarjan muita tuotteita. Minulla oli jo ennestään yksi High Shine-linjan huulikiilto, joten päätin ostaa pari lisää. Huulikiiltojahan ei koskaan voi olla liikaa, vai kuinka?

Carmine, Pink Veil, Rose Pearl

Näiden No7-huulikiiltojen värivalikoima ei ole missään kaupassa ollut mitenkään päätä huimaava. Ulkomailla sarjaan kuuluu toistakymmentä sävyä, mutta mielestäni olen nähnyt näitä suomalaisissa kaupoissa vain neljässä värissä. Suomalainen värivalikoima on myös aika erikoinen. Valita voi kolmesta hyvin nudesta sävystä, joista yllä on kaksi. Se kolmas on hieman vaaleanruskeaan taittava. Jotta ei ihan tylsäksi menisi, neljäs vaihtoehto on (ainakin purkissa) oikein tumman viininpunainen sävy.


Ongelmia tulee siinä vaiheessa, kun nämä tarvitsisi saada purkista huulille. Ensinnäkin purkin suuaukko on sellainen, että se tahtoo pyyhkiä aplikaattorista käytännössä kaiken kiillon pois. Päähän jää pieni huulikiiltohelmi, josta sitten yrität tököttää kiiltoa huulille. Itse huulikiilto tuntuu jotenkin kuivattavalta. Sitä saa myös kerrostaa, kerrostaa ja vielä kerran kerrostaa, jotta edes tuo kaikkein tummin väri näyttäisi huulilla edes joltain. Huulikiilto kaiken lisäksi ei oikein levity tasaisesti vaan kertyy juonteisiin. Sain hangata huulikiiltoa jonkin aikaa, jotta sain sen huulille edes jokseenkin tasaisesti. Maku on makea eikä mitenkään erityisen miellyttävä.

Sävyt näyttävät tuossa ylläolevassa kuvassa varmaankin kymmenen kertaa paremmilta, kuin mitä ne loppujen lopuksi huulilla ovat. Pahin pettymys näistä on tuo oikeanpuoleinen Rose Pearl-sävy, joka ei huulikiillon nimestä huolimatta juurikaan kiillä eikä muutenkaan näy. Oikeasti, ihan huulirasvalla saa aikaan paremman tuloksen. Pink Veil nyt sentään vähän näkyy, mutta tosiaan vain vähän.

Aplikaattori ei ole mikään kovin erikoinen

Aikamoinen pettymys siis. En voi suositella. Kannattaa panostaa näiden sijaan vaikka L'Orealin kiiltoihin, jotka tuntuvat kuin Ferrareilta näiden No7-Ladojen rinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...