lauantai 14. syyskuuta 2013

Kuka vei purkista puolet?

Ihoni on kuivuuteen taipuvainen, joten rasvausta on suoritettava ahkerasti, muuten ainakin sääret alkavat kutista kuin viimeistä päivää. Käytänkin jalkoihin usein vartalovoita tai muuta hieman vahvemmansorttisia voidetta, jotta saisin ihoni kunnolla kosteutettua.


Viimeisin käyttämäni voide on ollut L'Occitanen Fleurs Merveilleuses vartalovoide, josta jo aiemmassa postauksessa mainitsinkin. Voide on ollut tuoksun puolesta ihan mukava tuttavuus, mutta ei välttämättä sijoitu sinne suosikkien listalle. Minulla kuitenkin meni tähän hermot kun huomasin, että voide alkoi rullaantua yhä vain pahemmin, mitä enemmän tätä käytin. Se kyllä leviää ihan hyvin, mutta vähän kuivuttuaan alkoi jäämään sellaisena rakeisena kaikkeen, joka jalkojani nyt sattui koskemaan, mm. housujen sisäpinnoille ja iPadin suojakuoreen. Sain tarpeekseni.


Vaihdoin merkkiä Herbinan uutuuteen, jonka bongasin Prismasta. Herbinan Kaura-suklaa-sarjaan kuuluu suihkugeeli, vartalokuorinta ja tämä vartalovoi, jonka otin käyttöön. Vartalovoista löytyy kosteuttajina ainakin rypsiöljyä, glyseriiniä, manteliöljyä sekä sheavoita. On siinä myös kaura- ja kaakaouutetta. Voide levittyy ihan kohtalaisesti, mutta ei ole ainakaan tähän mennessä rullaantunut käytännössä ollenkaan, mikä on hyvä edistysaskel edelliseen verrattuna. Tuoksu on kohtalaisen voimakas. Voide tuoksuu kaakaolle ja on sieltä pieni kauran vivahduskin tunnistettavissa. Tuoksu mielestäni paranee ja jotenkin syvenee iholla. Olen tästä kyllä tykännyt.

Ainoa valituksenaiheeni tämän tuotteen kohdalla on se, että vartalovoidetta on kohtuullisen isossa purkissa vain 150 ml, joten tulos on tämä:


Purkki on oikeasti hädin tuskin puolillaan! Miksi ihmeessä voidetta ei olisi voinut laittaa samalla vähän enemmän, kun se tosiaankin olisi tähän mahtunut? Aikamoista muovin haaskausta sanon minä. Ainakaan minun käyttötahdillani tämä määrä ei tule myöskään kovin kauaa kestämään. Litrahintaa voiteelle tulee tällä konstilla myös ihan kiitettävästi, tämä maksoi kuitenkin lähemmäs 7 euroa. Jotenkin odotin saavani enemmän.

Käyttelen tämän siis loppuun, mutta uutta tuskin ostan. Hankin muuten myös sen vartalokuorinnan, joka pääsee testiin sitten joskus. Tuoksu on yhtä hyvä kuin tässä voiteessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...