tiistai 24. syyskuuta 2013

Vartalonkuorintakatsaus

Vartalonkuorintavoiteet ovat tuoteryhmä, joita olen aika laiskasti käyttänyt. Jatkossa tähänkin täytyy panostaa enemmän, koska ostin itselleni epilaattorin ja sen kanssa kuorinta on aika olennaista.


Yksi syy vähäiseen kuorintainnostukseeni on ollut tämä purkki eli Bodyshopin Spa Wisdom-sarjan suola & ximenia-voide, josta en ole erityisemmin pitänyt ja jota en ole saanut oikein millään loppumaan.

Ongelmia tämän purkin kanssa on ollut monenlaisia. Suurin niistä ehkä lienee se, että tämä ei mielestäni oikein tee iholleni mitään, mutta muitakin löytyy. Ensinnäkin en tiedä, kuka idio... ei kun mukava ihminen keksi laittaa suihkussa käytettävän kuorintavoiteen purkkiin, jonka kansi on kiinni tuollaisella metallihäkkyrällä. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa, kun sain häkkyrän sormilleni tai ne jäivät sen väliin, ennen kuin opin käyttämään tätä ilman mustelmia. Asiaa ei tietenkään helpottanut se, että sormet olivat märät. Odotin myös koko ajan, koska tuo metalli alkaa ruostua.

Itse voide on yllättävän tuhtia tavaraa. Sitä joutuu siis käyttämään paljon, että sen saa ylipäätään levitettyä tarpeellisiin paikkoihin. Itseasiassa voide on sen verran vahvaa tatinaa, että viimeisiä voiteita käyttäessäni muotoilin siitä huvikseni sellaisen voidelihapullan. Hyvin pysyi koossa! Koostumus ei kauheasti auttanut voiteen levittymistä kuitenkaan...

Lisätään tähän vielä, että kuorintavoiteen tuoksu on oudon tympeä ja hintaakin on aika hurjasti, muistaakseni lähemmäs kolmekymppiä. En siis oikein voi tätä suositella kenellekään.


Bodyshopin voiteen jälkeen olen vaihtanut joskus aikoja sitten ostamaani Lumenen Koivu & Hunaja-vartalokuorintaan, joka käyttömukavuudeltaan on jo heti ihan eri sfääreissä tuohon edelliseen verrattuna. Olen tykännyt tätä käyttää ja ihonkin se jättää oikeasti sileäksi.

Koostumus on aika jännä, vähän sellainen hyytelömäinen ja tuo minulle mieleen ne jäähilejuomat, joita ainakin Stockmannilla ja jääkiekkopeleissä myydään. Ainoa miinus tässä tuotteessa on se, että tämä ei ole kovin riittoisaa. Olen tätä käyttänyt vasta muutaman viikon ja se alkaa jo kohta vedellä viimeisiään. Toki voi olla, että tahtomattanikin lotraan tämän kanssa vähän turhan paljon.

Tuoksussa on tavoiteltu koivua ja hyvällä mielikuvituksella se tästä kaiketi löytyykin. Ei tämä ihan juhannussaunaa mieleen tuo, mutta hyvä yritys. Tätä voisin kyllä ostaa uudelleenkin ihan jo siitä ilosta, että purkin avaaminen ei aiheuta pelonsekaisia tunteita siitä, että missä seuraavaksi sattuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...