sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Keijuvärejä, osa 1

Internetkauppoja surffatessa silmiini osui pari viikkoa sitten Pixi ja sen suloisen tyttömäiset keijukuvilla varustetut meikit. Eniten minua houkutteli Pixin värikkäät meikkipaletit, joten tilasin muutaman. Pixin Eye Alchemy Assortment, Metallic Magic-kokoelma löytyi Feeluniquesta 30 euron hintaan.


Tilauksen saapuessa en joutunut pettymään. Paletin värit näyttävät myös luonnossa yhtä värikkään hohtavilta kuin kaupan kuvissakin. Värejä paletista löytyy myös laidasta laitaan ja moni näistä sävyistä on sellainen, jota minulta ei vielä muualta löydy.


Tein muutaman swatchin kiinnostavimmista sävyistä. Kuvan laatu ei tässä nyt päätä huimaa, mutta ainakin sen näkee, että kyllä näistä useimmista ihan pigmenttiäkin löytyy. Tässä on toiseksi alimman rivin kolmas, alimman rivin kolmas, neljänneksi alimman rivin ensimmäinen, neljännen rivin ensimmäinen, kolmannen rivin ensimmäinen ja kolmas. En käyttänyt pohjustajaa, olisi ehkä pitänyt.


Suurin osa sävyistä on aika maltillisesti kimaltelevia, mitään kunnon glitteriä ei löydy. Muutama mattakin on eksynyt joukkoon.


Tein koemeikin paletin väreillä. Tähtäsin ensilumen kunniaksi sellaiseen jääkuningatar-lookiin ja käytin meikissä alimman rivin värejä kakkosta lukuunottamatta. Sinisiä luomivärejä minulla ei aikaisemmin ole ollutkaan, joten vähän epäilin, kuinka ne minulle sopisivat. En sinisestä oikein muutenkaan tykkää, mutta kasvojeni väriin ne lopulta sopivat varsin hyvin. Lopulta jouduin turvautumaan myös neljänneksi alimman rivin ekaan violettiin. Rajauksen siipi pääsi levahtamaan sen verran leveäksi, että se piti maskeerata luomivärillä sen näköiseksi, että "tätähän olin tarkoittanut koko ajan".


Värien pigmentti on enimmäkseen oikein hyvä, tosin joissakin selkeästi parempi kuin toisissa. Esim. tuon alimman rivin viimeisestä ei oikein saa irti kuin haalealla pohjalla olevan shimmerin.


Ensimmäistä kertaa vähän harmittelen sitä, että kännykkäkamerani tarkennusominaisuudet ja kämppäni valaistus ei oikein riitä siihen, että olisin ottanut meikistä kuvan, koska siitähän tuli ihan jees! Siitäkin huolimatta, että työnimi oli Sininen sotku. Olisi sillä johonkin pimeään klubiin voinut hyvin lähteä iltaa viettämään. Koska en sellaista kuitenkaan harrasta, täytyi minun tyytyä viemään silmämeikissäni pimeällä koira ulos, mutta sehän nyt melkein ajaa saman asian.

Pixin paletti siis tulee takuuvarmasti jatkuvaan käyttöön, monta herkullista sävyä on vielä testaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...