tiistai 22. lokakuuta 2013

Keijuvärejä, osa 2

Toivottavasti ette saa kohta Pixi-yliannostusta, tosin ei näitä paletteja kuitenkaan kahta enempää ole. Tilasin siis myös Pixin Perfection Palette, Lit Up Lovely-kokoelman, johon kuuluu 16 luomivärin lisäksi 3 poskipunaa, korostus- ja varjostusväri. Paletin avulla pitäisi kasvot saada "heräämään". Se myös korostaa kasvojen ominaisuuksia ja sillä saa kasvoille hehkua.


Värimaailma on rauhallinen. Itse pidän paletin sävyistä. Mielestäni vaaleammat, hennosti hohtavat sävyt sopivat silmämeikissä ainakin minulle. Toisaalta tästä löytyy myös vähän tummempaa, jotta meikkiin saa kontrastia. Luomivärien sävyissä on paljon pronssia, josta pidän.


Luomiväreissä on jälleen hyvä pigmentti ja ne pysyvät luomella koko päivän. Luomivärin pohjustajaa tosin kannattaa ehdottomasti käyttää. Värit tarttuvat siihen varsin hanakasti ja ne ovat paljon syvempiä kuin ilman pohjustajaa.


Poskipunasävyjä on kolme. Nämä eivät ole erityisen mattaisia sävyjä, vaan tuovat kasvoille juuri sitä hohdetta, mitä luvataankin. Olen näemmä tottunut pelkkiin mattapuniin, koska käytin paletin kolmatta poskipunaa vähän raskaammalla kädellä ja posket hehkuivat melkein nenään saakka.

Poskipunat olivat minulle lievä pettymys. En oikein saa näistä irti sitä väriä, mitä odotin. Tosin kyse voi olla myös siitä, että en vain oikein uskalla ottaa punaa paletista ihan niin reippaasti kuin pitäisi. Isolla poskipunasiveltimellä on nimittäin vähän hankala osua pelkästään juuri siihen punaan kuin haluaisi. Lisäksi jos vähänkin enemmän hankaa, irtoaa punan jauhe jo sen verran iloisesti, että sitä on sitten pitkin. Parhaimmillaan nämä poskipunat voisivat olla jonkin toisen, vähän parempipigmenttisen punan päällä, jos haluaa mattaposkiin vähän lisää shimmeriä.


Korostusvärillä saa kasvoille vielä lisää hehkua, jos aikaisempi ei jo riittänyt. Sen väri sulautuu omaani oikein hyvin. Varjostusväriä en osaa käyttää, joten sitä en ole vielä testannut.

Oletteko itse törmänneet Pixin tuotteisiin? Oletteko niistä pitäneet?

2 kommenttia:

  1. Tätä palettia oon katellut vähän sillä silmällä, näyttää niin suloiselta! :) Jos seassa olisi mattaluomivärejäkin (kaikki taitaa olla shimmerisiä?) ja poskipunat ehkä hitusen erilaisia, sortuisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä tosi nätti kyllä, mutta aikamoista shimmeriä alusta loppuun. Ainahan voi toki yhdistellä muihin luomiväreihin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...