sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kuivashampoissakin on eroja

Lupasin viime postauksen jälkeen, että palataan asiaan vähän iloisimmissa tunnelmissa. Ehkä ihan 100 % suoritukseen en kyennyt, mutta aion kehua kolmesta tuotteesta yhden. Eikös se on ole merkittävä parannus? :) (Missä vaiheessa tästä tuli tämmöinen napinablogi?) Näyttää myös pahasti siltä, että juuri kun pääsin sanomasta, että marraskuun Livboxissa ei ollut oikein minulle mitään, löytyykin boxin tarjonnasta yksi suoranainen helmi.


Jos en jotain asiaa voi sietää, niin se on vähänkin likaiset hiukset. Ehkä kotioloissa viikonloppuisin ne vielä menevät, mutta ihmisten ilmoille en yksinkertaisesti kykene astumaan, jos hiuksissani on vähääkään rasvaisuuden tuntua. Sen vuoksi kuivashampoiden idea tuntuikin kuin minulle tehdyltä. Asiasta innostuneena hain marketista muissa blogeissa toimivaksi todetun Herbinan Tuuheuttavan kuivashampoon ja vertailun vuoksi got2b:n Rockin' it kuivashampoon. Batisten sain Livboxista.


Olen näitä itse ostamiani nyt muutamana viikonloppuna testaillut. Odotukset olivat suuret, mutta joko on niin, etten osaa näitä jostain syystä käyttää tai sitten nämä kaksi eivät vain yksinkertaisesti toimi minulla ollenkaan. Kumpikaan ei tunnu vähentävän hiusten rasvaisuutta tippaakaan. Paremminkin hiuspohjasta tulee vain ällömmän tuntuinen, kun siellä on pienen rasvan lisäksi vielä nämä tökötit. Tuuheuttava vaikutus näistä toki tulee, mutta se on hyvin lyhytaikainen ja katoaa välittömästi, jos hiukset sattuu vaikka harjaamaan. Sormilla hieroen tuuheus ei palaudu. Kaikkein pahinta näissä kahdessa on kuitenkin se, että teko-omenainen tuoksu tuo minulle lähinnä mieleen sen aineen, jota käytän vessanpyttyni puhdistamiseen. Ei ole kiva liikuskella kaupungilla vessanraikastimelta tuoksuen, ei.


Olin siis todella pettynyt ja valmis unohtamaan kuivashampoot kokonaan, kun päätin vielä kokeilla tämän Batisten. Ensimmäinen reaktio: Wautsi! Tämä oikeasti toimii! Tuntuma oli välittömästi erilainen. Hiukset puhdistuivat suorastaan silmissä. Tuuheuttakin tuli kiitettävästi ja se myös pysyy. Kaikkein paras asia tässä kuivashampoossa on kuitenkin se, että vaikutus kestää jopa seuraavaan päivään. Hiukseni olivat nukutun yön jälkeen edelleen kuin vastapestyt. Myös tuuheus oli säilynyt ja pienellä hieronnalla sitä sai lisää. Tuoksu on sopivan mieto. Ainoa pieni miinuspuoli oli se, että vaalea jauhe hieman näkyi tummahkoissa hiuksissani laittamisen jälkeen.

Loistava tuote siis! Ottaisin tämän ihan arkikäyttöön, mutta päänahkani ei oikein tahdo tykätä näistä. Satunnaiseen viikonloppukäyttöön Batiste on kuitenkin ihan mahtava. Kuinka olenkaan tullut toimeen ilman tätä?

Millaisia kokemuksia teillä on kuivashampoista? Ovatko jotkut parempia kuin toiset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...