keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Rock on!

Tämä uusi poskipunainnostukseni on jokseenkin vaarallinen varsinkin tuon lompakon suhteen. Jostain syystä ne on juuri ne poskipunat, joista meikkiyhtiöt tekevät yksi toistaan kauniimman näköisiä. Koska rakastan myös kauniita asioita, uhkaa poskipunia kohta kertyä nurkkiin yksi jos toinenkin.


Jokseenkin upea ilmestys on myös Benefitin viimeisin (?) poskipunauutuus Rockateur. Pakkohan se oli siis saada. Onhan se nyt ihan järjettömän nätti.Punaa tässä on kahdessa eri sävyssä, joita voi sekoittaa tai käyttää yksinään.Varsinkin tuossa tummemmassa sävyssä on myös pientä kimalletta mukana. Tosin punaa käyttäessä se tuntuu hälvenevän, eikä sitten enää kiiltelekään ihan yhtä kauniisti, kuten tuossa laatikon alalaidassa näkyy.


Pelkäsin etukäteen, että sävyt tässä olisivat ihonvärilleni vähän liian tummat, mutta eivät onneksi. Varsinkin tuo vaaleampi punainen sopii minulle erittäin hyvin. Tässä swatchissa vasemmanpuoleinen on tummempaa, laatikon ala- ja ylälaidasta otettua sävyä ja oikeanpuoleinen keskeltä.

Mitenkään täydellinen poskipuna Rockateur ei kyllä ole ainakaan käytettävyyden suhteen. Se on yllättävän kuivaa ja punan saaminen laatikosta poskille vaatii pientä kikkailua. Parhaiten pärjää sormin, mutta pienellä hinkkauksella väriä lähtee myös siveltimeen. Laatikossa tulee mukana omakin sivellin, mutta en ihan tiedä mitä sillä tekee, koska sillä tästä ei ainakaan saa mitään irti. Punaan on lisätty myös hajuste, jota en käsitä ollenkaan. Miksi ihmeessä haluaisin, että kasvoni/poskeni tuoksuvat joltain? Hajusteen olisi voinut suosiolla jättää pois.

Parhaimmillaan Rockateur on melkein käytettynä jonkin toisen poskipunan päällä pientä lisähehkua antamaan. Kasvoilla se näyttääkin todella kauniilta ja sopii varsinkin juhlameikkeihin erinomaisesti.

2 kommenttia:

  1. Ooh, miten kaunis pakkaus ja puna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin? Pari ensimmäistä viikkoa vain ihastelin tätä ja huokailin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...