tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kesähaaste

Henna haastoi minut vastaamaan alunperin YouTubesta peräisin olevaan Summer Lovin'-haasteeseen. Minusta tämä tuo blogiin mukavaa vaihtelua, varsinkin kun minusta itsestäni tuntuu, että täällä blogissa ei ole juuri viime aikoina muuta ollut kuin pelkkiä luomiväripaletteja. Koko luomiväriaddiktoitunut totuus ei edes näy blogissa koko laajuudessaan, koska olen yrittänyt hillitä itseäni ja kirjoittaa väliin jostain muustakin kuin luomiväreistä :D (Obsessed much?)

1. Rakastamasi kesähuulipuna?
(Summer lipstick you're loving?)

Mitään yhtä yksittäistä ei ole, mutta olen tänä kesänä ollut erityisen ihastunut oranssinsävyisiin huulipuniin. Käytännössä olen kuitenkin viime viikot etupäässä käyttänyt Lumenen huulikiiltokyniä, koska niissä on paljon hyviä sävyjä ja ne ovat niin helppoja.


2. Rakastamasi kesäkynsilakka?
(Summer nail polish you're loving?)

Saa nähdä, jaksanko lakata lomalla kynteni edes sen kerran. Eli suosikkia ei tosiaan ole. Jos saisi ihan vapaasti valita, että minkävärisen kynsilakan näin kesäksi ottaisi, niin taitaisin valita... öö... jonkun sellaisen oranssinkeltaisen hologrammilakan. Joo! En tiedä, onko sellaisia edes olemassa.

3. Rakastamasi tämän kesän bikinit?
(Bikini you're loving this summer?)

Ehhehehhehhee, minua ei tasan kukaan, toistan kukaan, halua nähdä bikineissä. En ole eläissäni omistanut yksiäkään. Siirrytään suosiolla seuraavaan kysymykseen.

4. Suosikkijuomasi kesällä?
(Favourite summer Frappuccino from Starbucks?)

Alkuperäisen kysymyksen Starbucksiin olen päässyt näköetäisyydelle, mutta en ole kyseinen lafkan asiakkaana vielä kunnostautunut (+ en juo kahvia). Paras kesäjuoma on ehdottomasti iso, huurteinen, jääkylmä... persikkajäätee! Nam! Sitä tartteekin muuten ostaa.

Sitä jääteetä ei tosiaan ollut, joten saatte tyytyä kuvaan Pepsi Maxista Cokis-lasissa. Ihme kun eivät hylji toisiaan...

5. Suosikki-itseruskettava?
(Favourite fake tan?)

Rusketus, mitä se on?

6. Lempparikesäbiisi?
(Favourite summer song?)

En voi taaskaan sanoa, että olisi lemppareita, mutta ne jotka soivat päässä (niin hyvässä kuin pahassa, enimmäkseen pahassa) ovat Sommaren är kort ja sitten tietenkin legendaarinen, unohtumattomasti sanoitettu Hasse och Het Potatisin Sommaren är här (jeejee!). Kyseinen kappale on lähtöisin vieläkin legendaarisemmasta ruotsin oppikirjasta nimeltään Nya Vindar. Voi, Nya Vindaria ei voi unohtaa! Vilken nostalgi!

7. Lempikesäasusteesi?
(Favourite summer accessory?)

Korkkarit.

Niin, ei tämän blogin nimi turhaan ole Kaikki punaisen sävyt...

8. Suosikkikesätuoksu/-hajuvesi?
(Favourite summer fragrance/perfume?)

Se oli Escadan Taj Sunset, mutta nyt kun kehitin itselleni tämän eläinkoeongelman, niin en oikein tiedä, mitä noiden hajuvesien kanssa pitäisi tehdä...

9. Rakastamasi kesäkirja?
(Summer book you're loving?)

Yksittäistä ei löydy, mutta kesällä tekee muuten mieli lukea jotain kevyempää, dekkareita, huumoripitoisia kirjoja ja muuta vähän hömpähtävämpää.

10. Minkä tekemistä odotat innolla tänä kesänä?
(What are you most excited to do this summer?)

Perinteinen kesäretkeni on pienimuotoinen road trip, jossa käyn ensin Iittalassa katsastamassa lasitehtaan alueen. Siitä jatkan Hämeenlinnaan, jossa käyn ainakin Wetterhoffilla. Kotiin palaan Pälkäneen Laitikkalan kautta, josta löytyy kaikenlaista ihanaa lähiruokaa ja muita tuotteita. Tätä sitten varioidaan vuodesta toiseen. Vielä en ole kyllästynyt. Tänä vuonna tosin olen miettinyt, että jos piipahtaisi Hämeenkyrössä Frantsilassa.

Ei sentään Frantsila, vaan mummun takapiha

Haastan kaikki vastaamaan haasteeseen, joita vähänkin tämä kiinnostaa. Muidenkin kesälemppareita olisi mukava lukea!

Ainiin, vielä ehtii osallistua arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva, kun teit tän! Ja ihania kenkiä myös. Pitäis itekin panostaa vähän enemmän tohon kenkäpuoleen, mut mua niin kehtuuttaa kenkien ja vaatteiden ostaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tulee yleensä vaatteiden ja kenkien ostoinspis ehkä kerran, max kahdesti vuodessa ja sitten ostan koko vuoden vaatteet kerralla. Jotenkin niin tylsää hommaa kaikki se kokeileminen ja muut :p

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva juttu! Täytyy tulla sitten blogiisi katselemaan, mitä vastaat :)

   Poista
 3. Olipa hauska haaste ! Voisi kyllä itsekkin innostua tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Vastauksia on aina niin kiva lueskella.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...