sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Viikon suosikki (28/14): Essence Beach Cruisers-poskipuna

Olen tässä jo vähän aikaa harkinnut juttusarjan aloitusta, jossa voisi aika matalalla kynnyksellä tuoda esiin kosmetiikkatuotteita, joista sillä hetkellä pidän eniten. Aika monessa blogissahan näkee näitä kuukauden suosikit-postauksia, mutta kuukausi taitaa olla minulle jo sen verran pitkä aikajänne, etten loppukuusta oikeasti muista, mitä alkukuusta käytin. Viikko kerrallaan kykenen sentään keskittymään. Jotenkin en osaa myöskään kokonaista postausta rakentaa esim. yhden ainoa rajauskynän ympärille, mutta viikon suosikkina sekin jotenkin paremmin luonnistuisi.

Joten suosikkeja seuraa siis jatkossakin, mutta aloitetaan tuotteesta, joka on ollut henkilökohtaisella hittilistallani jo vähän aikaa.


Pääsin vihdoin Kosmetik4less-tilausten makuun ja tilasin sieltä mm. Essencen Beach Cruisers-kokoelman poskipunan I Love Summer Break.



Laadusta en etukäteen tiennyt oikein mitään, mutta sävyt olivat poskipunassa niin upeat, että pakkohan sitä oli kokeilla. Ihana persikkaisen punainen sävy ja vielä liukuvärinä! Pakko saada!


Niinhän siinä sitten kävi, etten ole pariin viikkoon muita punia käyttänytkään. Poskipunan sävy sopii minulle täydellisesti ja fiiliksen mukaan voi valita tummempaa tai vaaleampaa. Laatu on aivan huikea! Puna levittyy tasaisesti, eikä se ole tippaakaan jauhoinen. Ajattelin jo hetken, että pitäisiköhän näitä hamstrata lisää...

Suosittelen Essencen poskipunaa oikein lämpimästi. On kyllä aika käsittämätöntä, että Essence pystyy tähän hintaan tehtailemaan näin laadukkaita tuotteita.

Mitkä ovat teidän tämän viikon suosikkinne?

6 kommenttia:

  1. Aaaaa, minustakin tämä on niiiin kiva! (: Kauhistuttaa edes ajatella että meinasin jättää tuon silloin tilauksesta pois, kun muistutti hitusen Heat Wavea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik, aika paha moka tuo olisi kyllä ollut! Onneksi tulit "järkiisi" ajoissa :D

      Poista
  2. Oi, ihana! Tämän viikon eniten käytetty tuote taitaa itsellä olla Baby Lipsin Pink Punch, joten eiköhän se ole se suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pink Punch näyttää kuvissa aika herkulta, joten en ihmettele, jos on tullut käytettyä :)

      Poista
  3. Taisit viedä tämän mun nenäni edestä, kun jäin ilman. Onneksi löysin samaiselta sivulta jotain vastaavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, tämä on kyllä niin mainio puna. Eiköhän se Essence jotain vähän samankaltaista ennen pitkää taas pyöräytä ulos. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...