sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Viikon suosikki (29/14): Mukavuusalue

Tällä viikolla oli todella paljon "ihan kivoja" kosmetiikkatuotteita, mutta kaikkein eniten rakastuin Wet n Wildin Comfort Zone-luomiväripalettiin. Olen varmaan ainakin blogimaailman viimeinen ihminen, joka paletin hankkii itselleen, joten tuote on varmaan aika monille tuttu.

Olen Comfort Zonesta ollut jo pitkään kiinnostunut, mutta en vain jotenkin ole saanut sitä ostettua itselleni. Tein kuitenkin The Balmin halvan luomiväripaletin houkuttelemana tilauksen Bangerheadille pari viikkoa sitten ja päätin vihdoin hankkia Comfort Zonenkin samalla kertaa.


Onhan se nyt aivan ihana! Unohtakaa kaikki, mitä olen saattanut aikaisemmin sanoa Wet n Wildin jauhoisesta laadusta ym. Jos nimittäin luomivärit tuntuivat jauhoisilta, niin se johtui pelkästään siitä, että minulla oli aivan liian kovat siveltimet käytössä. Pehmeämmällä siveltimellä nämä toimivat kuin unelma, varisemista ei juurikaan tapahdu, eivätkä sävytkään murene käsiin.


Paletin sävyt ovat toinen toistaan kauniimpia. Näin upeaa jälkeä ei alle kympin paletilla kyllä kuvittelisi saavan. Comfort Zone jättää kevyesti jälkeensä monet muut huomattavasti kalliimmat merkit. Upeimmat sävyt ovat ehdottomasti ensimmäisen rivin Eyelid- ja tokan rivin Definer-sävy. Aika kauniita ovat kaikki nuo ruskeatkin.

Alan tosissani uskoa Wet n Wildin erinomaisuuteen, vaikka Petal Pusher-paletin kanssa en oikein edelleenkään pääse sinuiksi. Vaikka Seppälästä näitä ei enää saa, myydään merkkiä useammassa nettikaupassa. Bangerheadin lisäksi olen nähnyt Wet n Wildia ainakin kotimaisessa Prettyssä ja sen lisäksi saksalaisessa Kosmetik4lessissä.

Millaisia meikkejä olette Comfort Zonella tehneet, jos sen jo omistatte?

(Muistakaa osallistua Rio Rio-arvontaan!)

2 kommenttia:

 1. Mulla ei itse asiassa ole tätä, joten et ole viimeisenä liikenteessä! Olen tosin vallan ihastunut Wettiksen Knock On Wood-trioon.

  Minkä theBalmin paletin ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä paletin hankkimista, jo tuo oikean alareunan duochrome definer-sävy taitaa olla koko rahan arvoinen.

   Ostin Shady Lady vol 2-paletin (seeprakuvioinen), kun kerran halvalla sai. Aika kiva paletti on sekin, voi olla että jossain kohtaa myös blogiin pääsee.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...