keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 suosikkeja

Vuosi vetelee viimeisiään, mutta eiköhän tulevalla vuodellakin ole paljon jännittäviä asioita tarjottavana. Itselleni 2014 on ollut kosmetiikan suhteen vuosi, jolloin olen oppinut paljon. Viime vuonna en vastaavaa koostepostausta tehnyt, koska kosmetiikkainnostukseni oli sen verran tuore. Tänä vuonna on kuitenkin koko vuoden edestä esiteltävää.

Olen kaivanut kaappejani ja käynyt läpi blogitekstejäni ja esittelen nyt ne tuotteet, joista olen vuoden aikana eniten pitänyt ja jotka todennäköisesti tulevat olemaan suosikkilistalla myös jatkossa.


Valikoima on hyvin meikkipitoinen, koska olen ihon hoidon suhteen sen verran laiska, että eihän niitä suosikkeja sinne oikein ehdi kertymäänkään.


Aloitetaan siitä itselleni kaikkein mieluisimmasta aiheesta, eli silmämeikistä. Tätä kategoriaa täytyi hieman rajata, koska varsinkin eri luomivärivaihtoehtoja olisin voinut kaivaa esille helposti puolisen tusinaa.

Luomivärien suhteen kaksi on kuitenkin ylitse muiden. Toinen on ylärivissä viimevuotisesta joulukokoelmasta lähtoisin oleva Too Faced All I Want For Christmas-setin meikkipaletti, jonka mattavaaleaa käytän päivittäin. Sama paletti on jo aiemminkin blogissa vilahdellut. Mattavaaleassa on silminnähden jo kunnon kolo. Koskahan pannu tulee vastaan?! Jännityksellä odotan.

Too Facedin Natural Eyes-paletti on tässä edustamassa itsensä lisäksi myös Idun Mineralsin Brunkullaa. Molemmissa paleteissa on helppoja, neutraaleja sävyjä ja näistä jompaa kumpaa käytän, kun silmämeikki-inspis ei muuten iske. Tarkempaa esittelyä paletista löytyy syyskuulta.

Jatketaan kuvaa myötäpäivään. Etu-/luottokorttien esiintyminen kosmetiikkakuvissa saattaa hämmentää, mutta nämä ovat olleet ihan välttämättömiä meikkauksessa viime aikoina. Käytän näitä ripsiväriä levittäessä suojaamaan muuta meikkiä "roiskeilta". Kaikki ripsivärini ovat tällä hetkellä sellaisia, että ne eivät lähde luomelta irti oikein millään. Muuta meikkiä on siis sottaavalta ripsivärin levitykseltäni jotenkin suojeltava.

IsaDoran musta geelirajaus on ollut loppuvuoden parhaimmistoa. Tämä on myös jatkuvassa käytössä. Tarkemmin kirjoittelin näistä lokakuussa. Toinen rajaussuosikkini on Too Facedin Perfect Eyes Eyeliner-kynä, joka on ainoa rajaus, joka kestää minulla sisäluomella edes vähän pidempään kuin 10 minuuttia.

Lumenen värillinen kulmageeli on helppoutensa vuoksi jatkuvassa käytössä. Siveltimissä olen ihastunut Ecotoolsin ja Real Techniquesin siveltimiin. Näillä neljällä saan silmämeikin yleensä aikaiseksi. Suurin osa siveltimistä on esitelty kesäkuussa. Luomivakosiveltimenä (toinen ylhäältä) on viime aikoina ollut käytössä Real Techniquesin mainio Essential Crease Brush, joka tulee Sam's Picks-kokoelman mukana.


Muissa kasvojen meikkituotteissa meikkipohjana on koko vuoden toiminut LilyLolon mineraalimeikkipohja sävyssä China Doll. Tästä tuskin ihan heti luovun. Peitevoiteena olen käyttänyt mainiota Wet n' Wildin Cover All-nelikkoa, josta löytyy oma sävy niin punoitukselle, silmänalusille kuin muuhunkin peittelyyn. Myös korostukseen tarkoitettu voide löytyisi, mutta sitä en ole oikein oppinut käyttämään.

Poskipunista lähes koko vuoden ehdoton suosikkini on ollut Essencen Cookies & Cream-kokoelman poskipuna. Tämä on niin täydellisen sävyinen ja uskomattoman pigmenttinen! Vaikka pannu poskipunassa jo paistaakin, se ei suinkaan johdu ahkerasta käytöstä. Tämä on vain yksi niistä lukuisista tuotteista, joita olen pudotellut tässä syksyn aikana lattialle. Puna meni ihan säpäleiksi :( Onnistuin tosin suurimman osan siitä pelastamaan vielä erilliseen purkkiin, joten eiköhän tästä iloa riitä kaikesta huolimatta vielä pitkään.

Lumenen huulipuna ja huulikiiltokynä edustavat Lumenen huulituotteita noin yleensä. Lumeneen tartun aamuisin, jos en muuta keksi. Varsinkin nuo Miracle Lip Sorbet-sarjan huulikiiltokynät ovat käytettävyydessään ja helppoudessaan aivan mainioita.


Ihonhoitopuoleltakin onnistuin muutaman tuotteen suosikkeihin keksimään. Käsivoidesuosikkejani olivat tänä vuonna ehdottomasti Frantsilan 11 yrtin käsivoide ja Laveran käsivoiteet, joita tuo Basis Sensitiv-sarjan voide tuossa edustaa. Kaikki ovat loistavasti imeytyviä, kohtuullisen hyvin kosteuttavia ja muutenkin mukavia käyttää.

Putsareita minulla on kulunut hämmentävän kovalla tahdilla varsinkin nyt loppuvuoden. Kestosuosikkini on kuitenkin aina ja edelleen Lumenen Matt Touch Syväpuhdistava puhdistusgeeli. Tätä olen käyttänyt jo vuosia ja ostan näköjään aina lisää.

Kosteusvoiteiden käyttö on ollut tänä vuonna jokseenkin surkeaa, mutta jos niistä lemppareita täytyy hakea, niin Lavera nousee ykköseksi siinäkin. Tätä joulun alla ostamaani Winter Glory-voidetta en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta Orange Feeling-voiteesta tykkäsin paljon.

Kasvojen ihon hoidossa voisin mainita öljyt. S5 Replenish Serum on aika ihanaa tavaraa. Käytössäni on ollut myös arganöljyä, joka on tuntunut iholla myös tosi hyvältä.

Viimeisenä voisi mainita vielä mainiot Hurraw!-huulirasvat, joita tulee jatkossa käytettyä edelleen. Näiden erinomaisuutta ei varmaan tässä vaiheessa tarvitse kovin paljoa enää eritellä.

Tästä on hyvä taas jatkaa uuteen vuoteen. Millaisia kosmetiikkasuosikkeja teidän vuodestanne on löytynyt?

Hauskaa uutta vuotta!

6 kommenttia:

  1. Laveran vartalotuotteet on kyllä ihania. TF Natural Eyes on kyllä tällaisen aremman meikkaajan unelmapaletti. <3

    Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natural Eyes on kyllä ihanan helppo. Sillä ja Idunin Brunkullalla onnistuu aina! Oikein mahtavaa uutta vuotta sinullekin!

      Poista
  2. Mäkin tykkään tosi paljon tuosta Essence poskipunasta, just tänään bloggasinkin siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin katselinkin! :) Meillä on ennenkin menneet kosmetiikkamaku ja bloggaussuunnitelmat ihmeen hyvin yksiin. Minun piti siitä Lifehairin Oliivishampoostakin tässä blogata, mutta kerkisit juuri ensin :D

      Poista
  3. Huippupostaus! Nyt harmittaa, että en tullut hankkineeksi tuota Essencen poskipunaa.

    Nyt kun minäkin olen viimein saanut itseäni niskasta kiinni ja lopettamassa blogitauon, niin minullakin ovat tekeillään erilliset postauksen vuoden suosikkimeikeistä ja -ihonhoidosta. Vaikeeta on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, jännityksellä odotan suosikkeja! Minulla oli näissä suosikkien valinnassa ongelmana lähinnä urautuminen. Totesin, että kun jonkun hyvän löydän jostain kategoriasta, niin sitten jämähdän siihen tuotteeseen.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...