lauantai 3. tammikuuta 2015

Loppuneet: joulukuu 2014


Kosmetiikankäyttö on selkeästi viime kuukausina tehostunut, koska loppuneita on joulukuullekin aikamoinen kasa. Tai sitten olen käyttänyt pienempiä pakkauskokoja ja kaikki onkin vain sattumaa... Mene ja tiedä.


Hiustenhoitopuolelta sain vihdoin kulutettua loppuun L'Occitanen Repairing Conditioner-hoitoaineen. Löysin edellisen loppuneen hoitoaineen viime tammikuulta, joten onko tosiaan niin, että tämä olisi kestänyt käytössä melkein vuoden?! o_O Onhan tässä toki puoli litraa tavaraa ja epäilen vahvasti, että tässä välissä on muitakin aineita tullut käytettyä. Hoitoaine on joka tapauksessa oikein hyvää. Se tosin ei oikein kosteuta tarpeeksi ja varsinkin pakkaskeleillä hiukset jäävät tosi sähköisiksi.

Frantsilan 11 yrtin käsivoide on luottotuotteeni. Aina yhtä hyvää, imeytyy nopeaan ja on tosi mukava käyttää. Seuraava purkki on jo korkattu.

Nivean Natural Oil-suihkuöljyn ostin joskus viime talvena, kun tätä Karkkipäivä-blogissa suositeltiin. Kyllähän tällä ihon kuivumista pystyy estämään, mutta tuote on itsessään aika nahkeaa, eikä levity kunnolla. Tähän täytyy sekoittaa reilusti vettä, että tuote notkistuu. Lisäksi purkin kyljessä mainostetaan uutta hajustetta. En tiedä, millainen se vanha oli, mutta tämä uusi on ainakin varsin tunkkainen, eikä erityisen hyvä. Onneksi loppui.


Putsareita loppui taas. En omasta mielestäni näillä ihan hirveästi lotraa, mutta niin näitä purkkeja vaan joka kuulle kertyy.

Louis Widmerin vedenkestävälle meikille tarkoitettu silmämeikin poistoaine oli suorastaan taivaallista tavaraa aikaisempiin puhdistusaineisiin verrattuna (Estée Lauder, I'm looking at you) Toimi hyvin, meikki irtosi kohtuullisen vaivattomasti, joskin tälläkin joutui ripsirajoja hankaamaan. Voimakkaammat silmämeikit tällä levisivät pitkin naamaa, mutta saihan ne sitten muilla aineilla poistettua.

Yves Rocherin Nutritive Végétal-sarjan Velvety Ultra-Rich Cleanser oli minulla matkakäytössä. Putsariin tosin ilmestyi tässä juhannuksen ja joulun välillä epämääräinen haju, joten käytin pikaisesti purkin loppuun. Tämä oli tosi miellyttävää käyttää ja suosittelisin tätä erityisesti kuivaihoisille. Aine ei kuivattanut ihoa juurikaan ja pesi meikin hyvin pois. Jossain vaiheessa suunnittelin, että olisin ostanut tätä jopa lisää, mutta se sitten sattuneista syistä jäi.

Herbinan Hellävarainen puhdistusvaahto oli myös miellyttävä tuttavuus. Käytin tätä aamuisin ihon puhdistukseen. Toimi hyvin ja vaahto oli jämäkämmän tuntuista kuin aikaisemmin käyttämäni Dermosilin vaahto. 1,5 pumppausta riitti hyvin puhdistamaan kasvot. Tuoksu oli erittäin miellyttävä.


Kasvojenhoitopuolelta käyttelin jälleen loppuun testereitä oikein enemmänkin. Sen lisäksi meikeistä loppui LilyLolon mineraalimeikkipohja, jonka juuri mainitsin viime vuoden suosikkipostauksessani. E.l.f.in Eyelid Primerista en enää saanut oikein mitään ulos, joten sekin siis lopahti. Kirjoittelin tästä pidemmät pätkät viime kuussa.

Voidenäytteistä käyttelin pois Elemental Herbologyn Cell Plumping-kosteusvoiteen, jota käytin meikin alla päivävoiteena. Tämä oli käytössä tosi miellyttävää, tykkäsin tästä tosi paljon! Kosteutustehot olivat päivävoiteeksi tosi hyvät. Tämä jätti ihon hieman nahkean tuntuiseksi, mutta ei haitannut kuitenkaan meikkausta. Kyseistä voidetta saa näköjään useammasta brittiläisestä nettikaupasta. Hinta on päälle 50 euron. Mietin yhdessä vaiheessa, että ostaisinkohan tätä lisää. Ei tämä kuitenkaan niin hyvää ollut, että viitsisin tästä ihan noin suolaista hintaa pulittaa. Lisäksi voide on näköjään purkkitavaraa, josta en erityisemmin tykkää.

Lumenen Lab-sarjan Suojaava yövoide oli kosteuttavaa ja sopivan rasvaista yökäyttöön. En vaikutuksista muuten osaa sen tarkemmin sanoa. Voin tosin sen raportoida, että tämä peseytyy hyvin irti myös kaakelista. Kokeiluni jäivät aika vajaiksi, koska taisin pudottaa tämän jopa kahteen kertaan, ensin lavuaariin ja sitten avonaisena kylppärin lattialle. No, saivat siinä seinätkin samalla voidehoitoa.

Herbfarmacyn Divine Light Face Cream ei ole ihan samoissa hinnoissa kuin tuo Elemental Herbologyn kollegansa, mutta tämä pieni näyte ei oikein riittänyt vakuuttamaan minua voiteen erinomaisuudesta. Olihan tämä ihan ok päivävoidekäytössä, mutta ei mitään suuria ihastuksen huokauksia aiheuttanut.

Näin on vuosi 2014 saatu vihdoin pakettiin. Toivottavasti uusi vuosi on alkanut iloisissa merkeissä!

4 kommenttia:

  1. Kääk, oon jo monta päivää koittanut repiä itseäni pois Lily Lolon sivuilta, mutta tämän jälkeen on varmaan pakko tilata sieltä minikokoisia mineraalipohjapurkkeja testiin!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LilyLolo on kyllä niin hyvä, että tilaa ihmeessä. Itse aloitin sillä testerisetillä, jossa tuli sellainen söpö minikabuki mukana.

      Poista
  2. Dammit, noita Frantsilan tuotteitahan mun pitikin Suomen reissulla ostaa! Mulla oli tosi rajallinen aika shoppailuun, niin ostin vaan muutaman hassun tuotteen spontaanisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla paremmalla ajalla :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...