sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikon suosikki (2/15): Vivon Ultimate Brow and Eye Kit

Edellisestä viikon suosikkipostauksesta alkaakin olla jo pitkä aika. Tällä viikolla varsinaiseksi pelastustuotteeksi nousi Vivo Cosmeticsin Ultimate Brow and Eye Kit.


Vivo on itseasiassa elämäni ensimmäinen (ja toivottavasti viimeinen) hairahdus roskaposteihin. Sain nimittäin Vivon uutiskirjeen ilman tilaamista tuossa joskus viime keväänä. Sinänsä uutiskirje oli oikein mielenkiintoisen näköinen ja kaivelin vähän asiaa. Tulin siihen tulokseen, että Vivo taitaa olla Make up Academyn sisarfirma ja Vivollakin oli muutamia oikein päteviä tuotteita valikoimissaan.

Tein sitten tilauksen, eikä se nyt ihan 100 % putkeen sinänsä mennyt, koska saapuneiden luomiväripalettien yksi nappi oli ihan tuhannen päreinä ja toinen irti pohjastaan. Pienellä siivouksella siitä kuitenkin selvisi. Lisäksi olin tilaukseen ympännyt tämän kulma-luomivärisetin, joka on sittemmin osoittautunut todella loistavaksi tuotteeksi.


Setissä on todella hyvät värisävyt nimenomaan kulmien meikkaukseen. Varsinkin tuo keskimmäinen sävy sopii minulle todella hyvin. Sitä kun vielä sekoittelee tuon tummemman kanssa, niin syntyy todella hyvää jälkeä. Setti tuli tällä viikolla tosiaan tarpeeseen, koska kulmien nyppimisen yhteydessä onnistuin tekemään oikeaan kulmakarvaani havaittavan loven. Ups! Onneksi on tämä kosmetiikka, jolla asian voi helposti korjata.

Kaksi kerrosta väriä pohjustamattomalla iholla

Settiä voi käyttää myös luomipalettina ja sen verran hyvä pigmentti näistä löytyy, että tällä saa oikein pätevän mattameikin aikaiseksi. Nyt jos vielä tässä olisi mukana musta sävy, niin tämä olisi luomiväripalettinakin oikein täydellinen. Mukana tulee myös väritön kulmavaha, joka on oikeasti kuin liimaa, mutta sillein hyvällä tavalla. Sillä nimittäin pysyy karvat järjestyksessä ja kunnolla! Vaha tosin kiiltää kulmakarvoilla jonkin verran, joten sen päälle kannattaa vielä laittaa kulmaväriä.

Setti on ehdottomasti yksi parhaista hankinnoistani viime vuonna, eikä se ole hinnallakaan pilattu. Vivon sivuilla tämä maksaa 5 puntaa. Valitettavasti setti näyttää tällä hetkellä olevan "Out of Stock" ja jos sen tulo takaisin valikoimiin kestää yhtä kauan kuin sen yhden sivuilla olevan luomiväripaletin (ollut Out of Stock jo vuoden), niin voipi olla, että tätä ei ihan heti saa tilattua.

Onko teillä suosikkikulmaväripaletteja joita haluaisitte vinkata?

6 kommenttia:

 1. Mä tilasin Vivolta joskus vuosi sitten meikkejä, ja mullakin oli yksi tuote ihan rikki. Asiakapalvelu kuitenkin palautti rahat nopeasti. Mulla on käytössä nyt MUA.n kulmapaletti, jossa on kolme väriä ja vaha. Oikein toimiva paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmentävän monella on ollut samaa ongelmaa Vivon kanssa kun noita juttuja lukee. Ehkä se halpa hinta alkaa tässä kohtaa jo näkyä. Tuo MUA:n paletti näyttää aikas hyvältä kanssa!

   Poista
 2. Mulla on Guerlain ja tykkään siitä, tosin oma suosikkini kulmiin on kynä, joten paletin käyttö on hieman vähäisempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin käytän yleensä kiireisinä aamuina (onko muunkinlaisia?) pelkästään Lumenen värillistä kulmavahaa. Sitten kun on aikaa enemmän säätää, niin voi ottaa nämä paletit esiin :)

   Poista
 3. Hahaa, minäkin olen katsellut Vivon tuotteita, mutta en sen enempää ole ottanut selvää, joten kiitos tästä minikatsauksesta! Onneksi edes yksi tuote pelasti sun tilauksen.

  Minä en olekaan käyttänyt kulmapaletteja pitkään aikaan nyt kun mun pitkäaikainen suosikki eli E.L.F.'in Brow Kit on aikalailla loppuunkäytetty. Jos puuteria tekee mieli kulmiin laittaa, niin usein käytän vaan jotain luomiväriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne muutkin Vivot ihan ok, kunhan oli ensin selvinnyt putsausoperaatiosta. Jostain syystä luomivärit kulmaväreinä ei ole käynyt edes mielessä, vaikka niitä on tuossa kasapäin (!) Kulmavärit luomiväreinä sen sijaan on useinkin ja yhden kulmapaletin ostin ihan puhtaasti luomiväriajatuksella.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...