torstai 22. tammikuuta 2015

Kun nude karkaa käsistä

Viime vuoden puolella lähdin innokkaana heti joulun jälkeen aleostoksille. Joulun jäljiltä laiskotti sen verran, että ajattelin tehdä silmämeikistäkin mahdollisimman yksinkertaisen ja kevyen. Kaivoin esiin Idun Mineralsin Lejongap-paletin ja ajattelin sillä korostaa silmien ulkonurkkia ja luomivakoa vaatimattoman huomaamattomasti.

Kaikista hyvistä aikomuksista huolimatta nälkä kasvoi syödessä ja lopputulos oli sitten kuitenkin tämä:


Niin, mihinkähän se vaatimaton unohtui... Siipirajauksissakin tein taas ennätyksen. Ne taisivat olla muhkeimmat, joilla olen julkisesti ulos toistaiseksi uskaltautunut.


Sinänsä meikki näytti minusta todella onnistuneelta. Käytin alle Lejongapin kaikkia sävyjä ja kun vaikutti siltä, että jotain väriläiskää vielä kaivattiin, lisäsin päälle LunatiCK Cosmetic Labsin paletista tummanviolettia. Ripsirajaan tökötin jälleen Too Facedin Perfect Eyes Waterproof-rajauskynää. Rajaus on muuten tehty IsaDoran mustalla geelilinerilla.


Tässä vielä syylliset kuvissa.

Onko teille käynyt joskus näin? Lähdette tekemään yhtä ja saattekin jotain ihan muuta?

4 kommenttia:

 1. Mun on pakko sanoa, että olen sellainen, että teen just sen mitä alunperin suunnittelin meikin suhteen. Ei parane alkaa soveltaan tai menee hermo. :D Joskus kyllä toivon, että tulisi tällaisia ex-tempore juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla aika usein mopo karkaa käsistä juuri silloin kun lähden tekemään jotain yksinkertaista. Ne kirkkaammat värit alkavat kummasti huudella paleteistaan ja yllättäen lopputulos onkin sitten jotain tällaista :D 1-2 sävyn silmämeikeistä ei kannata edes haaveilla. Niihin kummasti ilmestyy jostain aina 3 tai 4 sävyä lisää...

   Poista
 2. Hienot siipirajaukset - täällä tykätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia kovasti! Jostain syystä tällä kertaa rajausten teko meni yllättävän hyvin putkeen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...