maanantai 6. huhtikuuta 2015

Loppuneet: maaliskuu 2015

Jos viime kuussa loppuneiden laatikko näytti pelkkää tyhjää, niin tässä kuussa loppuneita on kerääntynyt tasaiseen tahtiin. Tajusin tosin jossain vaiheessa, että osa näistä oli loppu jo viime kuussa, mutta no...


Ihan mukavasti kaikenlaisia tuotteita tuli käytettyä.


Meikkipuolelta loppui useampi ripsiväri ja sen lisäksi Lumenen kulmageeli. Kulmageeli oli jo toinen tai kolmas käyttämäni. Helppo ja luotettava tuote. Uusi on jo hankittuna.

Too Faced LashGasm taisi tulla toissajoulun luomiväripaletin kylkiäisenä. Ripsiväri oli ihan suht ok, ei mitään tajuntaa räjäyttävää tavaraa kuitenkaan. Tämä tuuheutti ja pidensi ripsiä ihan kohtuullisesti. Olen kuitenkin parempaankin törmännyt. Suurin ongelma tässä oli kuitenkin se, että tämä ei lähtenyt iholta irti sitten millään, joka on tällaiselle sottaavalle ripsarin käyttäjälle aikamoinen painajainen. En siis ostaisi uudestaan.

Seppälän The Double Effect-ripsaria käytin viime kesänä aika paljonkin. Tykkäsin tästä paljon! Tämä ei varsinaisesti ehkä loppunut, mutta korkkasin tämän lähes vuosi sitten, joten ehkä tämä jo joutaa roskiin. Tarkempaa esittelyä löytyy aikaisemmasta postauksesta.

Lancomen Virtuose-ripsivärin äärellä itkeskelin tämän loputtua taas lähes verisiä kyyneliä. On nämä selektiivisen kosmetiikan ripsarit niin vaan omassa luokassaan! Tuuheuttaa, pidentää, lähtee iholta vaivattomasti pois, pysyy jne jne. Harja muistutti taas lähinnä avaruusalusta, mutta oli yllättävän helppo käyttää. Ostaisin lisää, mutta kun ne eläinkokeet :( Valitettavasti en ole Helena Rubinsteinin tai Lancomen voittanutta vielä onnistunut muilta merkeiltä löytämään.


Huulirasvojen tehokulutus jatkuu. Yves Rocherin Vanilla-huulirasva oli jälleen ihan hyvää perustavaraa. Hurraw!'n Earl Grey maistui hauskasti teelle, mutta en tähän niin paljoa ihastunut, että juuri tätä makua hankkisin lisää. Muutenhan Hurraw!'ta on tullut haalittua tuubikaupalla.

Melvitan Huile d'Argan oli ihan perusarganöljyä. Litrahinta tosin on varmasti tyyriimpi kuin esim. sillä Born to Bion öljyllä, jota saa vaikka Prismoista.


Hiustenhoitopuolelta loppui Lifehairin Oliivi-sarjan hoitoaine. Tätähän juuri esittelin. Uusi pullo on jo korkattuna.

Yves Rocherin Tradition de Hammam Oriental Shower Oil oli nimestään huolimatta kyllä ihan puhdas suihkugeeli. Tämä oli ensimmäinen Yvesin suihkugeeli, jonka tuoksusta muuten tykkäsin! Tuoksu oli makean mausteinen ja aikas ihana.

Marilou Biosta olen puhunut kyllästymiseen asti. Tässä kuussa muuten testasin puhdistusmaidon tehoa meikkeihin. Se ei ollut kovin hyvä ainakaan vähän vahvempaan silmämeikkiin, mutta kolmella pesukerralla ja hirveällä hinkkauksella sai sentään kohtuullisen tuloksen aikaiseksi.

Pannutushaaste muuten edistyy oikein mukavasti! Olen muutamaan valikoimaani tuotteeseen ihastunut nyt oikein kunnolla! Onneksi ne ovat juuri niitä, joista löytyy varakappale varastoista.

8 kommenttia:

  1. Hmm, onkohan noita Oliivi shampoita ja hoitoaineita vielä Prismoissa? Kokeilin shampoota joskus kauan sitten, voisi sen ostaa uudelleenkin ja miksei testata hoitoainettakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä ainakin viimeksi siellä näkyi kun tsekkasin. Tosin en ole ihan varma, saako näitä ihan kaikista Prismoista. Sokokselta tietenkin löytyy kanssa.

      Poista
  2. Mulla on ikävä hurraw huulirasvaa, en vain saa uutta hankittua loppuneen tilalle.. :D

    Ja tykkään myös tuosta yves rocherin suisuihkuöljystä, tekee hyvää etenkin saunan jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraw'takin onneksi myydään nykyään vähän joka marketissa, joten ainakin niitä on helppo löytää kun inspis iskee :) Yvesin öljy oli tosiaan ihan mukavan kosteuttavan tuntuista!

      Poista
  3. Oon monta kertaa meinannut tilata tuota Yvesin suihkugeeliä, mutta viime hetkellä olen tiputtanut sen pois ostoskorista, kun olen miettinyt tykkäänkö. Sun kommentit vahvisti, että tykkään takuulla, joten seuraavalla kerralla lähtee mukaan. Tosin hassua, että se ei ole oil vaan geeli. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Mausteisen tuoksun ystäville tämä oli oikein miellyttävä tuttavuus. Incissähän on kyllä enemmän öljyjä kuin yleensä suihkugeeleissä, mutta ei koostumus tosiaan yhtään niistä eronnut. Sinänsä tykkäsin tästä näin, kun ei valunut pitkin poikin.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niin onkin! Ihan eri lailla tulee tutustuttua noihin meikkeihin kuin normaalisti. Samoja juttuja kun käyttää päivästä toiseen, niin niitä oppii nopeasti käyttämään paljon aiempaa monipuolisemmin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...